Duizenden1dag: Bakkerij hertog

donderdag 29 april 2010

Bakkerij hertog

In februari hebben Maarten en ik een bakles gevolgd bij bakkerij Hertog in Amsterdam. Dat was heel erg leuk. De bakker is zeer bevlogen en vertelde met veel enthousiasme over de bakkerij en het broodbakproces. Iedereen mocht zijn eigen brood bakken en we kregen een rondleiding door de bakkerij. Het brood was fantastisch. Heel stevig en voedzaam.  
Gisteren liep ik onderweg van de Albert Cuypmarkt naar de Dappermarkt ineens langs de bakkerij en daar kocht ik een fantastisch mueslibrood. Even daarna vond ik bij de kringloopwinkel om de hoek een Hartog bakblik. Het brood mag pas de winkel in als je de letters HARTOG in je brood kunt lezen.


Nu wordt het toch ook eens tijd dat ik een brood ga bakken met het meel dat ik toen gekocht heb.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...