Duizenden1dag: Granny's appeltaart

zondag 22 mei 2011

Granny's appeltaart

Normaal ben ik niet zo van de kant en klare mixen als ik ga bakken. Toch heb ik elke keer als ik ergens zo'n blik appeltaartmix tegenkwam de behoefte gevoeld er een te kopen.


Tot nu toe heb ik de verleiding weerstaan, maar toen ik er deze week een als kadootje kocht ging ik er met 2 de winkel uit. De
website beloofde heel wat en ik heb er dus maar gelijk een gebakken. Er zitten 2 zakjes mix in het blik voor 2 appeltaarten (vorm van 23 cm). Je moet zelf nog boter, eieren, appels, citroensap, vanillesuiker, kaneel en evt rozijnen en noten toevoegen. Ik dacht dat ik te veel appels had, maar zag later op de website dat je ze in een grote hoop op het beslag moet leggen en ik had de partjes er een beetje ingedrukt. Daardoor hield ik er nogal wat over. Het resultaat was aardig. Tikje chemisch en vooral meer cake dan taart. Maar met de slagroom die we erbij hadden was het zeker niet slecht. De volgende keer zal ik alle appel er in stoppen en de pecannoten zijn er erg lekker door. Maar ik zal deze mix zeker niet nog een keer kopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...