Duizenden1dag: Engeland 1: wat aten wij?

woensdag 10 augustus 2011

Engeland 1: wat aten wij?

Tijdens onze vakantie heb ik niet gekookt. We maakten eens een broodje klaar of legden wat op de bbq, maar dat was het wel. verder scharrelden we onderweg ons kostje bij elkaar. Op de boot hadden we het ontbijtbuffet gereserveerd. Niet echt de moeite waard, maar wel gemakkelijk.


In Hastings aten we bij Whites seafood & steakbar. Maarten bestelde mosselen met friet en ik nam de fish pie (our ocean pie is homemade, and contains salmon,cod, smoked haddock, prawns, mussels, and topped off withmash and mature ceddar) en het was heerlijk. We hebben echt zitten smullen. Ook de sfeer was erg vriendelijk. We hadden geluk dat er met de lunch een tafeltje vrij was, want reserveren is hier noodzakelijk.In Brighton aten we heerlijk bij een Thai Krua Anne. Lekker ongedwongen sfeertje en superlekker eten.

Ook tijdens ons 5 daagse bezoek aan Londen hebben wij een paar keer erg lekker gegeten. Zo aten wij in Covent Garden een heerlijke butternut squash &goat cheese pie en daarna een bordje paella. Om zoveel mogelijk vershillende dingen te kunnen proeven nemen we vaak allebei de helft van iets en dat hebben we hier dus ook gedaan. De paella werd in een enorme pan klaargemaakt en was vers en lekker.


Als toetje namen wij daarna een ijsje bij the Icecreamists (inmiddels bestaan ze niet ) waar we een van de lekkerste ijsjes ever gegeten hebben.
Mother mash zag er zeer veelbelovend uit en bovendien waren we al even op zoek naar iets te eten en waren we niet meer zo kritisch. Het eten zag er erg lekker uit, maar ik vond de aardappelpuree plakkerig en de worst vrij smakeloos. ook van jus werd ik niet enthousiast. De doperwten waren wel erg lekker en de bediening was snel en vriendelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...