Duizenden1dag: Vriezer

maandag 21 november 2011

Vriezer

Op drukke dagen vind ik het fijn om 's morgens (een gedeelte van) een maaltijd uit de vriezer te kunnen halen. Die vriezer zit alleen altijd vol met allerlei voorraad, dus er is altijd ruimtegebrek. Sinds ik zipzakjes gebruik om restjes en/of maaltijden in te vriezen past het er allemaal iets makkelijker in. Ik gebruik ze voor saus, ragout, stamppot enz. Ze kunnen door de zipsluiting heel makkelijk plat dichtgemaakt worden.

2 opmerkingen:

  1. Zo bewaar ik ook altijd m'n gehakt. Ik koop dan een kilo gehakt, deel het in vieren en doe het in zo'n druk en sluitzakje. Plat maken en de vriezer in. Ideaal. Ook m'n kipfilet gaan per stuk in een zakje. Het gehakt is ook sneller weer ontdooit. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met ontdooien scheelt het inderdaad ook veel tijd. Heel af en toe komt er nog wel eens een grote bonk van iets uit de vriezer omdat ik te lui was om het te herpakken en dat duurt dan altijd eindeloos.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...