Duizenden1dag: Wake up smoothie uit "Ik haat koken"

zondag 25 december 2011

Wake up smoothie uit "Ik haat koken"

Gisteren heb ik mezelf of eigenlijk Maarten het boek Ik haat koken van Janny van der Heijden en Lyndsay Bekouw kado gedaan. Er staan leuke, makkelijk te maken recepten in voor mensen die koken haten. Het is wel echt een meisjesboek qua vormgeving, maar toen Maarten het doorbladerde vond hij zelfs een aantal dingen waar hij een soort van enthousiast van werd. Wie weet...
Vanmorgen heb ik er maar gelijk een ontbijtsmoothie uit gemaakt en die smaakte goed. Ik heb er geen foto van gemaakt, want het zag er niet zo fotogeniek uit.

Ingrediënten per persoon

  • 150 ml vers sinaasappelsap
  • 2  à 3 eetlepels ananasblokjes uit blik
  • 1 theelepel gersaspte gember
  • 2 eetlepels kokosmelk
  • een halve banaan
Pureer alles in een blender en serveer ijskoud.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...