Duizenden1dag: High tea bij de Bokkesprong in Groet.

zaterdag 7 januari 2012

High tea bij de Bokkesprong in Groet.

Via Groupon had ik een luxe high tea geboekt bij De Bokkesprong in Groet met een voucherwaarde van € 57,00 voor 2 personen. Door de hoge prijs had ik stiekem ook wel hoge verwachtingen. Het pakte helaas anders uit.
Het begon al met de thee. Er werd een mandje voor ons neus gezet met maar liefst 5 soorten pickwickthee en zakjes suiker. De verwachtingen werden direct ver naar beneden bijgesteld.


Na de soep werd de complete high tea  in een keer op tafel gezet. Niet echt gezellig. Het is juist zo leuk als er iedere keer nog een nieuw hapje komt. De soep was wel aardig, het stokbrood was lekker vers, de scones waren lekker en het stokbroodje met de gamba was ook goed. De  tonijnsalade was te zuur, de foccaccia te droog, het toastje carpaccio veel te vet, de saladedressing te zoet, de taart was gewoon vies en de koekjes en bonbons smaakten goedkoop.
De bediening was niet onvriendelijk, maar vooral zeer snel. Het werd op tafel gezet en zonder enige uitleg was ze er weer vandoor.
De heerlijke high tea in Schiedam kon natuurlijk eigenlijk niet overtroffen worden, maar dit was toch wel heel bar. Gelukkig hebben we niet de volle mep hoeven betalen, maar kocht ik de voucher voor de helft van de prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...