Duizenden1dag: De Kleine Griek in Dordrecht

maandag 9 juli 2012

De Kleine Griek in DordrechtEten bij "de Griek" trekt me niet bijzonder aan, maar toen ik nog in Dordrecht woonde haalde ik wel regelmatig een pita gyros bij de Kleine Griek. In een klein houten kraampje werden heerlijke pita's gyros verkocht door een vriendelijke Griekse jongen en zijn moeder. Sinds mijn verhuizing naar Haarlem 8 jaar geleden ben ik er niet meer geweest, maar die pita gyros bleef wel trekken. Afgelopen zondag was het zover. We gokten dat hij op zondag open was en vertrokken naar de stad. Het kraampje bleek open en gemoderniseerd. Het aanbod is inmiddels flink uitgebreid, moeder en zoon nog even vriendelijk en de pita gyros bleek even overheerlijk als toen. Lekker mals vlees, heerlijke tzatziki en een super pita. Dit gaat niet nog een keer 8 jaar duren....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...