Duizenden1dag: De Toerist in Spaarndam

maandag 16 juli 2012

De Toerist in Spaarndam

                             
In het schattige dorpje Spaarndam is eetcafe De Toerist gevestigd. Volgens recensies op internet altijd druk en lekker eten. Het eetcafe is gezellig ingericht en het was er zaterdagavond inderdaad druk.  Op de menukaart vooral vlees, maar vis en vegetarisch behoren ook tot de mogelijkheden. Wij gingen voor de huisgemaakte (?) spareribs, rib-eye, varkenshaas met brie en pesto uit de oven en het mosselpannetje. Iedereen was erg tevreden met de bestelling al moet ik eerlijk zeggen dat ik de spareribs niet geweldig vond. Voorgekookt en vrij weinig smaak, al waren het zeker niet de slechtste ever. De sausjes ontbraken ook, maar daar had ik ook niet zo'n behoefte aan en als ik er om gevraagd had, zou ik ze waarschijnlijk direct gekregen hebben. De bediening was namelijk erg vriendelijk en behulpzaam. Groenten prima, patat lekker, maar wel een beetje weinig voor 4 personen.
De foto's zijn wat donker, maar wellicht geeft het toch een indruk.


De desserts hebben we overgeslagen dus daar kan ik niets over zeggen, maar de koffie was prima en ik word er altijd erg blij van als er verse koekjes bij de koffie/thee geserveerd worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...