Duizenden1dag: Restaurant Brincker in Spaarndam

zaterdag 10 november 2012

Restaurant Brincker in Spaarndam

UPDATE: RESTAURANT BRINCKER IS INMIDDELS GESLOTEN.

Na een tandartsbezoek en een bezoek aan de hypother vond ik het wel tijd voor iets leuks. We gingen uit lunchen bij Brincker in Spaarndam.
Zomers zit je er erg leuk in bossige omgeving waar het zeker voor kinderen goed toeven is. In de winter ziet het er wat troosteloos uit met verwaaide trampolines en een groot zeil vlak voor de ingang over de geleverde voorraad. Zodra je over de drempel stapt is dat troosteloze verdwenen. We werden warm welkom geheten door de serveerster en de hele zaak maakte een verzorgde indruk.


We hadden een groupon en kregen daarmee een 3-gangenlunch. Vooraf kregen we krabsoep. Lekker, maar niets bijzonders. Wel goed heet.


Daarna kregen deelden we een broodje rundercarpaccio met kappertjes, pesto, rucola en parmezaanse kaas en een salade met gerookte ganzenborst. Het brood was fantastisch. Supermalse carpaccio, knettervers broodje en de pesto, kaas en rucola precies goed in de verhoudingen. Ook de olijfolie smaakte heerlijk.  De salade was ook lekker, maar daar zat zoveel dressing overheen dat de smaak van de gans een beetje wegviel. Jammer.Daarna hadden we hoge verwachtingen van de taart met pecannoten, maar die viel een beetje tegen. Het was een koek die wel goed van smaak was, maar die wij door de kleffe structuur niet zo lekker vonden. Het garnituur was wel heel erg lekker. Goed ijs, knapperige noten, lekker caramelsaus enz.


Ondanks dat het eten op sommige punten een beetje tegenviel denk ik dat we hier toch nog wel eens terugkomen. De uitermate vriendelijke bediening en de gezellige inrichting hebben daar zeker toe bijgedragen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...