Duizenden1dag: Kaasfondue in cafe Bern

vrijdag 16 november 2012

Kaasfondue in cafe Bern


Een tijd geleden heeft Maarten met een vriend bij café Bern in Amsterdam gegeten. Hij was lyrisch over de kaasfondue en we maakten gelijk plannen om daar samen ook eens naar toe te gaan. Het was er nog niet van gekomen, dus toen een collega voorstelde om met de collega's bij café Bern te gaan eten, was ik gelijk enthousiast. Gisteren was het zo ver. Café Bern is een begrip in Amsterdam en staat bekend om de heerlijke kaasfondue en het lekkere vlees. Het is een lekker ouderwets eetcafé, druk, lawaaierig en gezellig. Ik bestelde de kaasfondue en die was fantastisch. Ik kon bijna niet stoppen met eten.Erbij kwamen manden vol met grote stukken vers stokbrood en de hoeveelheid kaasfondue was ruim voldoende.
We hebben alle salades van de kaart besteld en met name de Jemenitische sla met koriander en een lekkere pittigheid vond ik erg lekker. De andere salades vond ik niet zo bijzonder, maar ze waren wel lekker.


Hier ga ik zeker nog vaker komen. Reserveren is wel noodzakelijk, want het zit hier altijd stampvol.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...