Duizenden1dag: Italiaanse bol met Coburger ham, buffelmozzarella, pesto en tomaat

woensdag 2 januari 2013

Italiaanse bol met Coburger ham, buffelmozzarella, pesto en tomaat

Deze lunchbroodje is wel echt heel erg lekker: een Italiaanse bol met Coburger ham, buffelmozzarella, pesto en tomaat. En nog simpel en snel ook.



Italiaanse bol met Coburger ham, buffelmozzarella, pesto en tomaat


Ingrediƫnten

  • 1 Italiaanse bol
  • 1 plak Coburger ham
  • ca 1/3 bol buffelmozzarella
  • ca 2 eetlepels pesto
  • 2 kleine tomaatjes of 1/2 grote tomaat
  • versgemalen peper

Besmeer de Italiaanse bol met pesto en leg de plak ham erop. Snij de mozzarella in plakken of stukjes en leg ze op de ham. Snij de tomaat in plakjes en leg ze op de mozzarella. Bestrooi met peper.
Leg de bol in een voorverwarmde oven (170 graden) totdat de mozzarella gesmolten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...