Duizenden1dag: Winactie: paaspakket

dinsdag 26 februari 2013

Winactie: paaspakket

Dit jaar wordt jouw pasen misschien extra feestelijk. Je kunt nl meedoen met de winactie van Duizenden1dag en zo kans maken op 1 van die 3 leuke paaspakketten t.w.v. 15 euro.


Waar komen de pakketten vandaan?

De pakketten worden ter beschikking gesteld door Tezet.nl. Tezet is een webwinkel met creatieve en unieke relatiegeschenken afgestemd op verschillende feesten. Er zijn relatiegeschenken voor Pasen, maar ook sinterklaaspakketten en kerstpakketten.

Wat zit er in het paaspakket?

 • Toefzakje chocolade paaseitjes (100 gram assorti) 
 • leuke ei-kaars 
 • Hol chocolade-ei 20 gram
 • Hol chocolade-haasje 30 gram 
 • Overheerlijk met amandel-spijs gevulde paasstol 500 gram
 • Zakjes frisse vruchteneitjes 50 gram 
 • Zakjes paasschuimpjes 50 gram 
 • Lekkere paaskransjes met versiering 175 gram
 • Lekker paasgebak 6 stuks, 260 gram


Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter waarin je je leukste paasherinnering vertelt. Zochten jullie altijd paaseieren in de duinen? Wat gebeurde er tijdens die ene bijzondere Pasen? Of worden je herinneringen ieder jaar aangevuld door een leuke Paastraditie?
Door het liken van mijn facebookpagina en/of het delen van dit bericht maak je je winkans nog iets groter.

Tot wanneer kun je meedoen?

Tot en met zaterdag 16 maart kun je meedoen. Op zondag 17 maart wordt de winnaar bekend gemaakt via de facebookpagina en hier op Duizenden1dag.

7 opmerkingen:

 1. Mijn leukste herinneringen aan pasen was paaseieren schilderen samen met mijn moeder. We zetten die dan ik zo'n kneuterig, gelaagde paseneierentoren.
  En herinneringen aan de paaskuikenwarmers die mijn moeder ieder jaar uit de kast haalde. Zelfgemaakt, in de jaren zeventig. Inmiddels heb ik ze zelf en zet ze nu ieder jaar met pasen op tafel. Mijn paastraditie. Ik heb er zelfs ooit een foto van gemaakt:
  http://romeen.nl/tuinlog/2010/04/03/vrolijk-pasen/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mij altijd bij is gebleven van pasen is het eieren zoeken bij mijn oma, ieder jaar gingen dr weer een paar zakken met eitjes het huis in en werden deze op gekke plekken gelegd, waarbij ieder jaar een aantal in de verwarming, maar omdat mijn oma een kouwkleum is hadden we praktisch altijd gesmolten chocola! Het kon mijn oma altijd een glimlach op het gezicht toveren als ze een paar weken na pasen bij het opruimen nog een ei vond, wat ze ons vervolgens met glundering vertelde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zulke mooie herinneringen als klein meisje aan pasen. We gingen eerste paasdag met de hele familie altijd naar mijn oma en opa op de boerderij. Mijn opa haakte voor alle kleinkinderen altijd een netje met daarin walnoten en standaard kregen we een paashaas setje m/v. Met al mijn neefjes en nichtjes gingen we dan lekker knutselen, eierdopjes maken, kleuren en eieren verfen. Onze ouders werden dan het land in gestuurd om paaseieren te verstoppen... Door weer en wind stuurde oma ze op pad ;-)
  Rond de middag gingen we zoeken en we waren al best prof geworden want we wisten de meeste plekjes al wel!
  Daarna gingen we lekker met de hele familie eten en de kleinkinderen mochten allemaal blijven slapen. Dat was een groot feest met zijn 10-nen :-)
  En niet te vergeten oma's heerlijke warme chocomelk met slagroom :-P

  Fijn om hier weer aan terug te denken, bedankt :-)

  Liefs,
  Sarena

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een paar jaar geleden had een juwelier uit het centrum (roosendaal) door heel de stad eieren gelegd.Je kon ze zoeken en inleveren bij de juwelier.Bepaalde nummers hadden natuurlijk een klein prijsje en er zat 1 grote prijs bij (was volgens mij een hele dure ketting). Ik had die actie gelezen en ben heel die dag in de stad geweest. We hebben ons kapot gelachen,want veel mensen wisten niets van die aktie. Ze lagen tussen de struiken,bij mensen op het balkon, vlak bij vuilnisbakken enzo...Maargoed uiteindelijk hebben wij niet het winnende eitje gevonden maar wel een ei die door een zwerver opgegeten was! echt onvergetelijke paasdag.... Ik doe graag mee aan deze actie. ook op fb: amandavdbroek ;)
  succes aan iedereen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe winactie!
  Ik heb altijd leuke herinneringen met pasen, aangezien ik meestal rond die tijd jarig ben! Dit jaar de dag na pasen!
  Paaseitjes trakteren vroeger op je basisschool, of je kinderfeestje met als thema pasen haha! Iedereen verkleed als kip, eieren schilderen (ookal hou ik niet van ei). Pasen heeft voor mij dus altijd wel leuke herinneringen en zal voor mij ook altijd een feestdag zijn met net wat extra´s :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie! Mijn vader verstopte altijd de paaseitjes, ik als oudste kon altijd op wat hogere plekken komen, waar mijn 2 zusjes niet bij konden. Hij verstopte er voor dus altijd wat extra. Daarna lekker met z'n vijven ontbijten met paasbrood, eitjes en verse jus d'orange! Altijd een klein feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met pasen gingen we standaard eieren verfen, en ze waren niet te eten :-). Dat weet ik nog goed! Heerlijk uitgebreid ontbijten en dan naar oma toe waar de rest van de familie was en daar kregen we veel chocolade. Kleuren, knutselen en spelen, het was altijd erg gezellig!

  Groetjes Carla!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...