Duizenden1dag: Liebster blog award

woensdag 20 maart 2013

Liebster blog award

Van Donna Caramella kreeg ik de Liebster blog award toegespeeld. Dankjewel Anke!

Liebster Award Travel on Inspiration

Deze award is een aanmoediging voor blogs met minder dan 200 volgers en een manier om andere (beginnende of minder bekende) blogs wat extra aandacht te geven. Oorpronkelijk was het bij deze award de bedoeling om 11 vragen over jezelf te beantwoorden, 11 nieuwe vragen door te spelen en 11 andere blogs te nomineren. Ik kreeg een afgeslankte versie waarbij het de bedoeling is dat ik 5 vragen beantwoord, 5 vragen doorspeel en daarnaast 3 blogs nomineer.De blogs waaraan ik de award doorgeef zijn:

Baked Louie's 
Louie heeft met zijn 16 jaar een erg mooi blog, waar overheerlijke bakrecepten opstaan. Ik volg hem met plezier!

Eten uit de volkstuin
Veel recepten met verse producten en prachtige foto's. Omdat ik zelf in een moestuin werk vind ik ook de verhalen over de moestuin erg leuk. 

in my Red Kitchen
Blog met veel variatie in de recepten en mooie, verzorgde foto's. Absoluut de moeite waard om te volgen.

Ik heb lang getwijfeld of ik de vragen zou beantwoorden en ze door zou spelen. Het idee van de award om zo anderen in het zonnetje te zetten vind ik erg leuk, maar ik vind de vragen eigenlijk niet zoveel toevoegen aan het geheel. Uiteraard vind ik het ook leuk dat een ander mijn blog de moeite waard om onder de aandacht te brengen en daarom heb ik toch besloten de vragen te beantwoorden en nieuwe vragen door te spelen.

Dit zijn de vragen die ik kreeg:

1) Wat lust je absoluut niet? Boerenkool
2) Heb je een levensmotto en zo ja, hoe luidt deze? Eigenlijk niet. Ik ben wel gek op spreuken, wijsheden enz., maar mijn levensmotto's wisselen nogal.
3) Wat is het mooiste - op culinair gebied – dat je tot nu toe is overkomen? Mijn blog is een belangrijke toevoeging aan mijn leven geworden en verder heb ik een heleboel mooie eetherinneringen aan maaltijden, vakanties, markten, supermarkten enz.
4) Heb je een droom die je verwezenlijkt wil zien en zo ja, waaruit bestaat die droom? Een boshuisje met een grote keuken met een paar enorme kasten en een moestuin aan huis. En heel veel reizen. 
5) Als je een dag geen tijd hebt om te koken, wat eet je dan? Dan zorg ik meestal dat er een eerder klaargemaakte maaltijd uit de vriezer klaarligt. Gebeurt het onverwacht dan eet ik graag een tostie.

De vragen die ik doorgeef zijn:

 1. Wat is je lievelingsrecept?
 2. In welk land zou je het liefst kookinspiratie opdoen?
 3. Wat zou je graag willen bereiken/kunnen op kookgebied?
 4. Wat is het meest vreemde dat je ooit gegeten hebt?
 5. Wat is je grootste blunder op kookgebied?3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je mij hebt genoemd. Ik herken je twijfels... Maar het is voor volgels/lezers ook wel leuk om de antwoorden te lezen (ik heb nl. wel een grappig antwoord). En dat geeft ook weer een andere kijk op de blogger. Godzijdank hoef ik niet een levensmotto te geven, ik denk er net zo over als jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook leuk dat je mij hebt genoemd Martine! En wat een leuke manier om aandacht te besteden aan leuke en goeie blogs die (nog) niet zoveel volgers hebben.
  Ik zal mijn "award" snel doorgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Martine! Zoals jij waarschijnlijk ook weet, is het altijd super om reactie op je inspanningen te krijgen! Ik geef de award zo snel mogelijk door :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...