Duizenden1dag: Shang King in Doetinchem

woensdag 3 april 2013

Shang King in Doetinchem

Afgelopen zaterdag gingen we naar een theatervoorstelling in Doetinchem. Van te voren aten we bij Shang King. Ze zijn daar onlangs begonnen met een tapasconcept. Je bestelt daar steeds kleine hapjes voor een vaste prijs (€21,95) en hebt zo dus de kans meer te proeven dan wanneer je gewoon gerechten van de kaart bestelt. Koffie/thee of een dame blanche zijn inclusief.
We werden uitermate vriendelijk ontvangen en ook de gasten na ons werden warm onthaald. Veel mensen die er vaker kwamen volgens mij. De inrichting is zoals je bij een Chinees restaurant verwacht, maar gezellig en goed verzorgd.De kwaliteit van het bleek nogal wisselend. Er zaten heerlijke gerechtjes tussen, maar vooral over de vleesgerechten waren we niet enthousiast. Veelal wat droog en/taai. Het sausje waar de ossenhaas en de varkenshaas in gemaakt waren vond ik dan wel weer erg lekker, maar het vlees zelf dus niet zo. De eend daarentegen was erg mals, het spek was lekker krokant en goed van smaak, de garnalen hadden een heerlijke smaak en ook de loempia en de mihoen waren heerlijk met een lichtzoete smaak. Ik heb ook zitten smullen van de gebakken banaan. Heerlijk knapperig van buiten en romig-zoet van binnen. Zo lekker heb ik dat in lange tijd niet gegeten.
Er staan ook nog allerlei wokgerechtjes op de kaart, maar daar zijn we niet meer aan toe gekomen. Ondanks dat we niet over alles enthousiast zijn zouden we hier zeker nog eens gaan eten als we in de buurt woonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...