Duizenden1dag: Marks & Spencer in Amsterdam

zondag 12 mei 2013

Marks & Spencer in Amsterdam

In april van dit jaar opende Marks & Spencer een conceptstore in de Kalverstraat in Amsterdam. In de conceptstore kun je via een digitaal kledingrek online kleding bestellen. Ook thuis kun je via internet kleding kleding bestellen. Leuk natuurlijk, maar ik ben toch vooral geinteresseerd in de foodhall.

Ik ging er op een zaterdagochtend vroeg naartoe in de hoop dat het nog niet zo druk zou zijn. Het was er gelukkig inderdaad nog lekker rustig en ik heb heerlijk op mijn gemak alles bekeken.Zowel assortiment als de winkel zelf zijn ruim en gericht op gemak. Veel kant en klaarproducten als salades, ruim belegde sandwiches en maaltijden. Maar ook vlees (eindelijk de heerlijke Engelse worstjes weer kunnen eten; die hebben we in Nederland nog niet gevonden), cheddar cheese, clotted cream, pies enz. Ook voor de typisch Britse producten als biscuits en chips moet je bij M & S zijn. Ik heb me prima vermaakt en ging met heerlijke worstjes en clotted cream naar huis.


In 2014 wordt er een warenhuis van M & S aan De Markies in Den Haag geopend (4.800 m2) en in 2015 komt er één aan het Rokin in Amsterdam  (6.100 m2). In deze zogenaamde flagshipstores komen ook een bakkerij en een café.
Via de website kun je naast kleding ook diverse keukenartikelen zoals servies, pannen en bakvormen kopen.


Een impressie van de winkel in Amsterdam:

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...