Duizenden1dag: Neighbourfood market

maandag 20 mei 2013

Neighbourfood market

Een zondag per maand strijkt de  Neighbourfood market neer op het terrein van de Westergasfabriek. De markt bestaat uit een bonte verzameling eettentjes en een grote hoeveelheid tafels waar je je gekochte eten op kunt eten.
Door de samenstelling van de kraampjes en de soms eenvoudige middelen waarmee de standhouders hun eten bereiden deed het me erg denken aan de fantastische markten die we in Londen bezocht hebben.
Het leuke van deze markt vind ik dat er zoveel verschillende etenswaren worden aangeboden en dat je rechtstreeks van de producent/bereider koopt. Ze kunnen je dus ook van alles vertellen over de producten die ze verkopen.
Wij aten een heerlijke wrap met Libanese falafel, en portie saté met heerlijke pindasaus en een lekker bordje paella. Verder kocht ik nog 2 pasteitjes voor thuis en een doosje bonbons.
De markt is niet zo groot, maar als je toch in de buurt bent zou ik er zeker even langs gaan. Bezoeken is  gratis (van 12.00 - 1700 uur) en op zondag kun je in de buurt gratis parkeren. De volgende markten vinden plaats op16 juni, 21 juli en 18 augustus 2013.

De blog van de Neighbourfood market is ook zeer de moeite van het bezoeken waard.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...