Duizenden1dag: Tosti met ossenworst

zondag 30 november 2014

Tosti met ossenworst

Een tijdje geleden at ik in een lunchroom een tosti met mosterd, ossenworst, kaas en ui. Hoewel het me een vreemde combinatie leek, was de tosti verrassend lekker. Gisteren maakte ik het thuis en smaakte het me weer erg goed. Een blijvertje dus. De tosti is vrij machtig, dus kleine boterhammetjes zijn prima in dit geval.

Tosti met ossenworst


Ingrediënten voor 1 tosti

 • 2 boterhammen
 • ossenworst (zelfgesneden, dus wat dikker)
 • kaas
 • een gesnipperd sjalotje
 • mosterd
 • wat boter als je de tosti in de pan bakt

Beleg het brood met de ingredienten en bak de dubbele boterham in het tosti-ijzer of in een koekenpan.

Wat is jouw lievelingstosti?

1 opmerking:

 1. Dit lijkt me een overheerlijk hapje, genoeg voor mijn avondeten met een beetje rauwkost. Ik hou van tosti's en van ossenworst, dus....
  Dank!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...