Duizenden1dag: Tosti met tomatentapenade en geitenkaas

woensdag 22 juli 2015

Tosti met tomatentapenade en geitenkaas

Het was een beetje misgegaan met de verse producten uit de foodybox. De box werd afgeleverd tijdens mijn vakantie. Dat was op zich niet erg, want mijn moeder paste op het huis. Helaas kwam de post niet in het aangegeven tijdvak en ondanks een briefje (voor de zekerheid) op de brievenbus (graag afgeven bij de buren ivm gekoelde producten) hebben ze de box op het postkantoor afgegeven waar het pas na het weekend afgehaald kon worden. Jammer genoeg kon ik van de gekoelde producten dus alleen de kaas nog redden, al waren de plakjes wel wat aan elkaar geplakt. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet zo enthousiast ben over voorverpakte kaas. Ik koop kaas liever vers bij de kaasboer. Maar verder was het een toptosti!

schuin doorgesneden tosti met tomatentapenade, geitenkaas en blaadjes basilicum

Tosti met tomatentapenade en geitenkaas


Ingrediënten 

  • 2 boterhammen
  • tomatentapenade (ik kocht "verse" van de Turk)
  • 1 tomaat
  • wat blaadjes spinazie
  • 1 plak jong belegen Hollandse geitenkaas 
  • klein beetje boter

Besmeer een boterham met tomatentapenade en leg er een plak geitenkaas op. Snijd de tomaat in plakjes en leg ze op de kaas. Afdekken met de spinazie en dan kan de andere boterham er op. 
Smelt de boter in de pan en bak de tosti op middelhoog vuur aan allebei de kanten goudbruin of bak de tosti in een tosti-ijzer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...