Duizenden1dag: Winactie: The Dumpling Sisters - Amy & Julie Zhang

donderdag 10 december 2015

Winactie: The Dumpling Sisters - Amy & Julie Zhang

Zo vlak voor de feestdagen heb ik een leuke winactie voor jullie. Eind oktober schreef ik een erg positieve recensie over het boek van Amy en Julie Zhang - The Dumpling Sisters. Ik heb daarna een workshop dumplings maken bij ze gedaan en daardoor werd ik nog enthousiaster. Sinds die tijd maak ik regelmatig dumplings en ik kan wel zeggen dat ze steeds lekkerder worden naarmate ik het vullen beter onder controle krijg. Er staan uiteraard nog veel meer recepten in het boek en een aantal ervan heb ik inmiddels gemaakt. Die smaakten naar meer en ik ben dus benieuwd wat jullie van het boek vinden. Heb je het al in huis of ben je er nieuwsgierig naar?


Win dit boek!

Als je het nog niet hebt (of er een kado wilt doen)  is dit je kans om een exemplaar te winnen.

Cover van het boek van de Dumpling Sisters


Wat moet je daarvoor doen?


Laat een reactie achter onder deze post en vertel mij waarom je dit boek wilt winnen.

Moet je Duizenden1dag dan volgen op allerlei social media?


Nee, maar ik vind het natuurlijk wel leuk als je dat doet. Ik ben o.a. te volgen via facebook, twitter, instagram, pinterest en Bloglovin.

Voor wanneer moet je reageren?


Je kunt tot donderdag 17 december 20.00 uur  reageren. Ik zal dan op vrijdag 18 december de winnaar bekend maken.


De winnaar is bekend:

De winnaar is geworden...... Annemarie
Gefeliciteerd Annemarie. Stuur je me even een mailtje met je gegevens?

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk,ik ben benieuwd naar de recepten in het boek!
  Groetjes,Anna italieganger@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay wat leuk! Ik heb je dumplings inderdaad voorbij zien komen op instagram. Erg leuk trouwens om de sisters op YouTube te bekijken. Ben al jaren dol op gyoza/potstickers maar durf ze nooit zo goed zelf te maken, al laten zij het best makkelijk lijken in hun filmpjes... Met het boek erbij zou dat goed moeten komen hoop ik?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij zo'n leuk boek! Ik maak heel graag een kansje, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou dit boek erg graag winnen want ik houd erg van Aziatisch eten en dus ook Chinees en Cantonees! Maar sinds ik glutenvrij moet eten is even naar de chinees of een snelle oosterse snack er niet meer bij. Er kan nl altijd gluten in zitten. Zo jammer! Daarom zou ik zelf een receptenboek willen hebben zodat ik waar nodig recepten aan kan passen. Tegenwoordig zijn er zoveel alternatieven voor glutenhoudende (deegvellen, soyasaus, bloem enz) verkrijgbaar! Maar helaas werken de meeste aziatische restaurants daar niet mee en schiet een hapje uit eten of afhaal er bij in :-(
  Oplossing; het zelf maken!

  Hopelijk met dit boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk. Aan dumplings heb ik me nog nooit gewaagd. Maar met dit boek zou het moeten lukken. Ben altijd wel in voor iets nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben een keer een paar weken naar Hongkong geweest en daar heerlijk gegeten. Dan is het wel raar dat ik niet veel van de Chinese keuken weet en kan maken. Misschien is herstartje met The dumpling siters......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk lijkt me dat boek. Ik ben gek op chinees eten. Dim sum vind ik heerlijk. dumpling heb ik me nog niet aan gewaagd, maar lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zoveel over dit boek gelezen overal dat ik inmiddels heel nieuwsgierig ben geworden! Dumplings maken lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was na jouw recensie zo benieuwd, dat ik niet kan wachten het boek zelf te ontdekken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook benieuwd wat ik van dit boek vind. Nou ja, eigenlijk vertrouw ik er wel op dat het de moeite waard is. Ik ken Chinees eten eigenlijk alleen van "de Chinees". Niet echt de authentieke keuken dus. Dat wil ik wel graag veranderen. Lijkt me alleen al leuk om er doorheen te bladeren en de plaatjes te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn moeder vindt Chinees eten altijd erg lekker! Ik zou het leuk vinden als ik speciaal voor haar wat Chinese gerechten kan maken :) daarom zou ik willen winnen !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...