Duizenden1dag: 5 keer gevulde eieren

dinsdag 22 maart 2016

5 keer gevulde eieren

Deel 3 van de inspiratieblogs met brunchrecepten met ei bestaat  uit verschillende soorten gevulde eieren (klik hier voor deel 2 en hier voor deel 1). Je kunt natuurlijk gewoon gevulde eitjes maken door het eigeel van gekookte eieren te mengen met wat mayonaise, mosterd, peper en zout en dat in het eiwit spuiten. Daar is niets mis mee, want als ik die op tafel zet zijn ze binnen een mum van tijd op. Origineler is het om ook eens een variatie te serveren. Ik verzamelde er 5 voor je. Ze passen niet alleen heel goed op de brunchtafel, maar je kunt ze ook eens serveren als voorgerecht of gewoon als hapje bij de borrel.


Italiaanse gevulde eieren


Andrea van 4pure vraagt zich op haar blog af hoeveel je maximaal uit beleefdheid aan gevulde eieren mag eten. Deze Italiaanse gevulde eieren met balsamico en pancetta mocht ze helemaal alleen opeten en dat deed ze dan ook. Zo lekker waren ze.
Uova tonnate


Een heel ander soort eitje maakte Kookgek Wilma door tonijn en kappertjes toe te voegen. Deze
uova tonnate vindt Maarten denk ik erg lekker.


Gevulde eieren met Hollandse garnalen


Christien van Oesters en Uien maakte met Hollandse garnalen gevulde eieren. Dat moet ik zelf ook maar eens proberen; misschien zelfs nog met kleine stukjes avocado erdoor.


Gevulde eieren met avocado


Wat een mooie kleur hebben de gevulde eieren met avocado van My Food Blog. Ze zien er zo lekker voorjaarsachtig uit.


Gevulde eieren met gerookte zalm


Gerookte zalm mag ook niet ontbreken bij een Paasbrunch. Maar in een gevuld eitje is die zalm net een beetje anders dan anders. Dit recept is van Keukenliefde


Dit was deel 3 van de brunchrecepten met ei. Genoeg inspiratie voor de komende Pasen denk ik zo.
Alle bloggers heel erg bedankt voor alle recepten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...