Duizenden1dag: Tosti met tonijn

zaterdag 16 april 2016

Tosti met tonijn

Deze tosti ontstond doordat ik mijn overvolle voorraadkast wat leger wilde maken en trek had in een tosti. Het blikje tonijn dat ik vond zou het vast goed doen in combinatie met kaas en een overgebleven tomaat dacht ik zo. En dat klopte. Ik heb nog even getwijfeld over een gesnipperd augurkje, maar dat durfde ik toch niet aan. Achteraf gezien was dat denk ik juist heel lekker geweest. Ik heb bijna het hele blikje verdeeld over de 2 tosti's en dat was vrij veel. Je zou er best 3 tosti's mee kunnen beleggen. Verder was ik uitermate tevreden, want ik vond de tosti prima te eten.

Tosti met tonijn


Tosti met tonijn


IngrediĆ«nten voor 2 tosti's 

 • 4 boterhammen
 • kaas (ik nam extra belegen Beemster)
 • een blikje tonijn op water
 • 1/2 tomaat
 • 1 gesnipperd sjalotje
 • mosterd
 • peper en zout
 • evt klein klontje boter

Beleg de boterham met tonijn, tomaat, kaas en het sjalotje en bestrooi met zout en peper. Besmeer een andere boterham met mosterd leg die met de mosterd naar beneden op de belegde boterham. Maak dan de volgende tosti op dezelfde manier. Rooster de tosti's in een tosti-ijzer of bak ze in een beetje boter in de koekenpan goudbruin.


1 opmerking:

 1. Deze tosti deed ons watertanden, alleen hadden we net geluncht. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...