Duizenden1dag: Winactie: win een hangmat of hangstoel

zondag 3 april 2016

Winactie: win een hangmat of hangstoel

hangmat hangstoel


Een van de eerste dingen die ik kocht nadat mijn relatie uitging en ik op mezelf ging wonen (zo'n 20 jaar geleden) was een hangmat, die ik vervolgens pontificaal in de huiskamer ophing.
De kinderen van mijn beste vriendin noemden deze hangmat "de hangbak" en ondanks dat ze nog heel klein waren hebben ze het er nu soms nog over. Als zij er niet in lagen lag ik er zelf in. Heerlijk schommelend tv kijken, lekker een boek lezen, muziek luisteren of zomaar wat mijmeren. Wat een topding!

Toen ik weer ging samenwonen ging de hangmat de deur uit. Een hangmat in de kamer is hier wat minder praktisch en op het balkon hebben we ook niet genoeg ruimte. Ik moet het dus doen met af en toe een hangmat tijdens een vakantie.Tropilex verkoopt niet alleen hangmatten, maar ook hangstoelen. Wat een briljant idee, zo'n hangstoel. Ideaal als je minder ruimte hebt.
De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel. De hangmatten zijn steviger dan andere hangmatten omdat ze wat dikker geweven zijn.

Nu heb ik dus mijn zinnen gezet op een hangstoel. Die past best op het balkon en daar word ik vast ook heel erg blij van! Daar moet ik nog wel even op wachten, want ik heb verzonnen dat dat een mooi verjaardagskado zou zijn en ik ben pas in september jarig.

Winactie


Maar jullie kunnen al eerder in zo'n lekkere hangmat of hangstoel bungelen. Ik mag er nl van Troplilex eentje weggeven!

Wat moet je daarvoor doen? Bijna niets. Laat in een reactie achter waar jij de hangmat zou willen hangen of waarom je blij wordt van een hangmat. Volg je Duizenden1dag op social media, dan krijg je een extra winkans (klik voor volgen op twitter, instagram, facebook, pinterest of bloglovin).

Laat je reactie achter voor zondag 24 april om 18.00 uur. Op maandag 25 april maak ik de winnaar bekend. Vergeet niet je emailadres toe te voegen, anders kan ik je niet bereiken.

En de winnaar is:

                           Esther Pordon

14 opmerkingen:

 1. Ik ben volger op alle genoemde kanalen. Vorig jaar heb ik vaker in een hangstoel gelegen bij het wellnesscentrum in mijn woonplaats. Heerlijk, dan kan mijn tuinbed niet aan tippen.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze zou perfect hangen aan de boom in de tuin van mijn dochter. Wat zou ze er van genieten. Tuurlijk, ik zou er zelf ook heel blij van worden, maar ik gun haar zo die geluksmomentjes die je in zo'n stoel kunt hebben. Muziekje en een drankje erbij....wat wil een mens nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig jaar hebben wij een nieuw huis gekocht met een prachtige tuin. Mijn vrouw heeft daar nauwelijks in gezeten doordat ze keihard naast haar werk aan een master studie bezig was. Die heeft ze vorige maand na 2,5 jaar bikkelen gehaald en dus zou ik 'm voor haar in onze mooie tuin hangen zodat zij deze zomer dubbel kan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou mijn droomreis door Azie en Zuid Amerika graag thuis voorzetten in deze mooie hangmat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op mijn balkon heb ik weinig zon. Ik kan daar wel een hangstoel gebruiken om de boel op te vrolijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een boom heb ik niet, maar zo een hangstoel zou perfect passen op mijn gazon. We zijn momenteel binnen keihard aan het werken, en dan kunnen we alsnog hopelijk buiten alvast wat genieten en rusten tussendoor. In de winter kan hij dan mee naar binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh ik ben gek op hangmatten! In Azië selecteerde ik zelfs mijn accomodaties op het feit of ze wel of niet een hangmat hadden ;-) nu ik weer thuis ben denk ik erover om gewoon de bank de deur uit te doen en een hangmat op te hangen. Veel fijner!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lien van Herwaarden11 april 2016 om 12:31

  Ik heb 2 jaar in Cambodja gewoond waar ik een heerlijke hangmat op mijn balkon had. Ik mis 'm! Hier zou ik hem onder de berkenboom hangen in mijn achtertuin:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh heel heel graag zou ik een hangmat winnen! We wonen nu 3,5 jaar op een appartement zonder balkon en verhuizen binnenkort naar een huis met een tuin. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk weer te relaxen in een tuin in een hangmat!!! Daar zou ik dan heel wat zomerdagen slijten haha! Ik doe heel graag mee! Ik volg je al op fb, ig en pinterest! :) nikiberghege@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk!! Ik heb net een nieuw balkon + vloertegels. Deze hangmat zou er fantastisch tussen passen. Ik zie mezelf nu al liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk!! Ik heb net een nieuw balkon + vloertegels. Deze hangmat zou er fantastisch tussen passen. Ik zie mezelf nu al liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gave actie zeg. Een hangmat heb ik altijd al erg leuk gevonden, je krijgt daar zo'n lekker vakantiegevoel van. Maar helaas hier geen plek voor. Dan is een hangstoel wel een uitkomst! Zomers lekker buiten relaxen, en in de winter in huis. Wow, dan moet je wel relaxt door het leven gaan....en wat een keuze hebben ze bij tropilex zeg. Je wordt daar helemaal vrolijk van. Helaas is er geen zomervakantie voor ons weggelegd, maar met zo'n hangstoel bij huis kunnen we heel goed onze eigen vakantiesfeer thuis creëren, palmboom erbij en de zon. Wat wil je nog meer! Ik volg je op bijna alle kanalen, behalve twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb een balkon die heel veel zon vangt en zou een hangstoel dus enorm waarderen. Een lekker plekje om te zonnen(!), lezen, muziekjes luisteren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik volg je sinds een paar minuten overal.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...