Duizenden1dag: Weekendje kamperen in Baarn

maandag 6 juni 2016

Weekendje kamperen in Baarn

Het weekend na Pinksteren gingen we kamperen met vrienden. We gaan graag naar het scoutingterrein in Baarn omdat je daar op houtvuur kan koken en dus 's avonds ook bij een vuurtje kan zitten. Over het algemeen doen we niet veel meer dan eten klaarmaken en eten ha ha ha. Oh ja boodschappen en naar de kringloopwinkels in de buurt.
Ontbijt bestaat daar over het algemeen uit eieren met spek of tosti's uit de pie iron.en 's avonds hebben we deze keer gebarbecued met spareribs en bavette op het menu. De bavette vooral omdat Maarten niet begreep waarom iedereen daar toch altijd zo lyrisch over was. Tijdens onze vakantie in Frankrijk aten we bavette die nogal tegenviel. Dat was een behoorlijk taaie lap. Geen reclame voor dit over het algemeen juist malse vlees. Maar inmiddels is Maarten overtuigd. We hadden die hele bavette van 2 kilo zo verslonden met z'n allen.
Er is alweer een volgend weekendje in de planning.

Eieren met spek in een gietijzeren pan op het houtvuur

eieren met spek op het houtkacheltje/kooktoestel

tosti uit de pie iron

Bavette op de barbecue

Bavette op een snijplank

Bavette op een snijplank

2 opmerkingen:

  1. Nou, ik moet je zeggen dat zelfs een onvervalste vleesverlater als ik, wel heel erg sterk in haar schoenen moet staan om dit stukje vlees niet bijna van het scherm te plukken. Poehpoeh

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha ha ha. Dat kan ik me voorstellen Nell! Ik krijg er zelf ook weer trek in als ik het zie.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...