Duizenden1dag: ZTRDAG

vrijdag 17 juni 2016

ZTRDAG

Tijdens de Culiperslunch maakte ik kennis met ZTRDG, een online marktplein vol dagverse producten. Die producten komen rechtstreeks van de producent en zijn knettervers. Het komt dus ook voor dat een product even niet leverbaar is doordat het niet geoogst of gevangen kon worden. Op deze manier maakt ZTRDG hun motto vandaag geoogst, morgen op je bord waar.

Hoe werkt dat nu precies? Je gaat naar de site van ZTRDG. Daar vind je rond de 450 producten van 70 producenten. Je klikt de producten aan die je wilt bestellen en kiest vervolgens wanneer je wilt dat ze bezorgd worden. Het tijdvak waartussen bij mij bezorgd werd besloeg 4 uur. Tussen 18.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Er werd keurig een half uurtje van te voren gebeld dat ze er aan kwamen en stipt op tijd stond de bezorger voor de deur. De producten waren netjes verpakt en alle koelverse produkten zaten in een koeltas met koelelementen. Daar wordt overigens statiegeld voor berekend, dus als je eenmalig besteld kun je de boodschappen er beter even uithalen en de koeltas direct mee teruggeven. Je hoeft geen abonnement te nemen en kunt gewoon bestellen wanneer je er zin in hebt.
De producten die ik ontving waren allemaal van uitstekende kwaliteit.
Mijn moeder mocht ook een bestelling doen en ook bij haar verliep het vlekkeloos. Ik kan ZTRDG dus van harte aanbevelen. Op de site vind je overigens ook een enorme hoeveelheid recepten. Handig als je wat inspiratie nodig hebt bij het bestellen.
ZTRDG levert inmiddels in heel Nederland.Ik kreeg deze produkten opgestuurd van ZTRDG. Het enthousiasme is geheel van mezelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...