Duizenden1dag: Tosti met grote garnalen en kruidenboter

vrijdag 14 oktober 2016

Tosti met grote garnalen en kruidenboter

Ik kan echt op ieder moment van de dag een tosti eten. Er wordt hier in huis regelmatig ontbeten met een tosti met ham en kaas en ook een tosti in diverse varianten als lunch maakt ons gelukkig.
Tussen de experimenten zit maar zelden een tosti die waar we niet blij van worden.
Ook dit is weer een hele lekkere, die ontstond doordat ik nog een klein restje kruidenboter (roomboter met persillade)  in de koelkast had gecombineerd met trek in garnalen. Ik zou voor de zekerheid niet al te grote garnalen nemen of ze in de lengte halveren, anders worden ze misschien niet gaar. Als je de tosti in een koekenpan maakt zou ik er dan ook even een deksel opleggen.

tosti met grote garnalen en kruidenboter

Tosti met grote garnalen en kruidenboter



Ingrediënten

  • 2 boterhammen
  • 1 eetlepel kruidenboter
  • 9 gepelde rauwe garnalen (diepvries)
  • 2 plakjes kaas

Laat de garnalen ontdooien en dep ze goed droog. Besmeer de boterhammen dun met kruidenboter en beleg ze met de gamba's en de kaas. Doe de tosti in het tosti-ijzer en bak hem goudbruin.


tosti met grote garnalen en kruidenboter

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...