Duizenden1dag: Tosti van Turks brood met kip en paprika

maandag 6 maart 2017

Tosti van Turks brood met kip en paprika

Dit is weer zo'n tosti met restjes die heerlijk uitpakte. Ik maakte de tosti omdat we later aten dan gepland en ik eigenlijk niet meer zo'n zin had in het eten dat ik oorspronkelijk bedacht had. Daarin moest namelijk kip die eerst nog moest marineren en daar wilden we niet meer op wachten. Dus gebruikte ik de kip voor deze tosti en pakte ook maar gelijk het restje paprika en en een paar bijna verlepte bosuitjes mee.
Uiteraard was het weer te donker om een fatsoenlijke foto te maken en dus moest ik vandaag ook nog weer met zo'n tosti lunchen. Soms is het leven van een foodblogger zwaar kan ik je vertellen. Helaas had ik geen bosuitjes meer dus die moet je er maar bij denken. Ze maken wel verschil heb ik vandaag geproefd, maar ook deze tosti was weer erg lekker. Als je echt nieuwsgierig bent hoe de binnenkant van de tosti met bosuitjes eruit ziet kun je altijd even op mijn instagramaccount kijken. Dat is misschien sowieso wel een goed idee ;-)


Tosti van Turks brood met kip en paprika


Ingrediƫnten voor 1 tosti

  • 1 stuk Turks brood
  • 1/2 kippendijfilet
  • 1 stuk gele paprika
  • extra belegen kaas
  • 1 bosuitje
  • klein scheutje olie 
  • peper en zout
Snijd de kippendij in kleine stukjes en bak ze in een beetje olie gaar. Bestrooi met peper en zout.
Snijd het brood open en beleg met kaas, stukjes kip, paprika en bosui. Leg daarop nog een beetje kaas. Dan blijft het brood beter zitten doordat de kaas smelt. Bak het brood in een tosti-ijzer goudbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...