Duizenden1dag: Chips met cacao en rum

dinsdag 9 mei 2017

Chips met cacao en rum

Deze chips kocht ik in Newcastle, waar ik in januari een dagje met mezelf naar toe ging. 
Ik kan gerust stellen dat ik gek ben op chips. In het verleden ging ik altijd op zoek naar gekke smaken, maar tegenwoordig wil ik liefst zo min mogelijk toevoegingen in chips en vind ik de Ex­cel­lent Am­bach­te­lij­ke chips zee­zout van AH of Rogers Handcooked chips seasalt van Dekamarkt het lekkerst. Alleen in het buitenland kijk ik nog altijd even of ze iets bijzonders hebben. Zo kocht ik bijv. vorig jaar bij de Auchan erg lekkere pestochips.

Chips met cacao en rum


Deze versie vond ik dus in de supermarkt van Newcastle. Eerlijk gezegd vond ik de combinatie aardappel-cacao-gekruide rum niet heel aantrekkelijk klinken, maar ik vond ze leuk genoeg om mee te nemen. We eten hier over het algemeen alleen in het weekend een keer chips. Ik koop ze ook altijd pas in het weekend omdat ik anders het risico loop dat ze voortijdig sneuvelen.  Maar deze zak redde het 3 maanden dicht in de kast. Tot Maarten lekkere trek kreeg en we besloten dat we dan deze chips maar moesten proberen. De zak ging open en daar kwam een enorm barre lucht uit die in de verte wel iets aan chocolade deed denken, maar dan vermengd met putlucht. We zetten dapper door, proefden allebei een half aardappelschijfje en trokken direct de conclusie dat deze chips echt te smerig waren om te eten. Zelfs in je allerergste trek in chips momenten laat je deze zak beter dicht.
Zouden er echt mensen zijn die dit lekker vinden? Dat ging ik testen. Ik nam de chips mee naar mijn werk en liet daar de cliĆ«nten en collega's proeven.  De overgrote meerderheid vond de chips inderdaad niet lekker, maar er waren er toch een aantal die gewoon een heel handje met smaak hebben verorberd.

Wat zijn de lekkerste of de de vieste chips die jij ooit gegeten hebt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...