Duizenden1dag: Turkse supermarkt Özbaktat in Apeldoorn

vrijdag 9 juni 2017

Turkse supermarkt Özbaktat in Apeldoorn

Özbaktat Supermarkt

Tijdens een weekendje kamperen met Pinksteren gingen we op zaterdag even boodschappen doen in Apeldoorn. We zochten we naar de dichtstbijzijnde supermarkt en slager en daardoor belandden we op een pleintje met diverse winkels. Daar zat ook Turkse supermarkt Özbaktat, waar we brood en evt vlees voor op de barbecue wilden kopen. Deze winkel bleek zo ruim gesorteerd te zijn dat we alleen nog voor bier bij de supermarkt ernaast moesten. Verder konden we voor alles bij deze Turk terecht. Zelfs Maarten (die een hekel heeft aan boodschappen doen) was onder de indruk van deze winkel. We hebben er dus een hele tijd lekker lopen snuffelen.


Özbaktat Supermarkt

Özbaktat Supermarkt

Er is een enorm assortiment en ook de produkten van de versafdeling zien er prima uit.
Veel produkten waar we nog nooit van gehoord hebben, grotere verpakkingen dan gebruikelijk van produkten als rijst, ghee, tomaten enz.; een ruime sortering thee en kruiden en veel keus in groenten en fruit.
Er is een zelfbedieningsschap met baklava, olijven, feta enz. Ik vraag me altijd wel af of dat nou zo hygienisch is, maar alles zag er smakelijk uit. Bij de slager kochten we kebab (versgemaakt en uitstekend van smaak), gemarineerde kippendij, merguez (erg pittig, maar lekker), biefstuk en lamskarbonades. Verder namen we wat groenten, kaas, fetaspreads en knettervers brood mee.

Özbaktat Supermarkt

Een volgende keer gaan we hier zeker weer onze inkopen doen.

Özbaktat Supermarkt
Talingweg 45
7331 GK Apeldoorn

Openingstijden
maandag 08:00 - 19:00
dinsdag 08:00 - 19:00
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 19:00
zondag 12:00 - 18:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...