Duizenden1dag: Tosti met Port salut en verse knakworst

zondag 6 augustus 2017

Tosti met Port salut en verse knakworst

Deze tosti verzon ik doordat ik trek kreeg in verse knakworst. Dat heb ik niet zo vaak en Maarten bleek niet eens te weten dat er verse knakworsten bestaan. Maar nu waren er verse knakworsten in huis en kwam ik op het idee er een tosti mee te maken. In plaats van boterhammen gebruikte ik een tijgerbol en ik had nog een stukje port salut in huis dat er mooi bij paste. Beetje mosterd erbij en zo in het tosti-apparaat. Het bleek een heerlijke combinatie.Tosti met Port Salut en verse knakworst


 IngrediĆ«nten voor 1 tosti

  • 1 tijgerbol
  • stukje Port salut
  • 2 verse knakworsten
  • Franse mosterd
Snijd de tijgerbol doormidden en besmeer de onderste helft met wat mosterd. Snijd de knakworsten in de lengte doormidden en snijd ze dan op maat om de broodjes volledig te kunnen beleggen. Snijd de Port salut in plakjes en leg ze op de knakworst. Rooster het broodje in een tosti-apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...