Duizenden1dag: Happy Tosti in Den Haag

donderdag 28 september 2017

Happy Tosti in Den Haag

Vorige week ging ik gezellig een dagje met mezelf naar Den Haag. Het was prachtig weer en ik had een heel lijstje met adresjes waar ik langs wilde gaan. Uiteraard hadden de meeste adresjes met eten te maken en ik ging dan ook zonder ontbijt thuis de deur uit. De eerste missie was dus een ontbijt regelen. Dat lukte uitstekend bij Happy Tosti aan de Korte poten. (Je kunt Happy Tosti overigens ook vinden in Hoofddorp en Leiden). De medewerkers zijn mensen met een arbeidsbeperking die met veel enthousiasme hun werk uitvoeren.

Happy Tosti in Den haag

De Menukaart


Happy tosti serveert zoals de naam al zegt vooral tosti's, maar je kunt er ook terecht voor een kop thee, huisgemaakte limonade, een panini, een kop soep of een salade. En als je niet wilt gaan zitten kun je je bestelling ook meenemen.

Happy Tosti in Den haag


Menukaart van Happy Tosti

Happy Breakfast


Ik was er rond half 11 en zag dat er een happy breakfast op de kaart stond. Een halve tosti naar keuze met saus, een beker yoghurt met granola, een beker thee, koffie of cappucino en een glaasje verse jus d'orange. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. 

Ontbijt bij Happy Tosti

De tosti chorizo die ik bestelde was belegd met pittige chorizo, Gruyère kaas, belegen biokaas en jalapeño pepers. De pit was precies goed en de smaak ook. Gecombineerd met precies de goede knapperigheid voldeed deze tosti volledig aan mijn (hoge) eisen op tosti-gebied.
De granola had van mij wel iets knapperiger gemogen, maar ik ben die van mezelf gewend en de yoghurt was prima. Ik kreeg voor de thee verse sterrenmunt en kon die vervolgens naar eigen sterkte maken. Het stroopwafeltje erbij was ook lekker. Dit ontbijt is ook nog eens zeer schappelijk geprijsd, want voor € 5 ben je klaar.

Happy Tosti

Schommels


Ook over de inrichting ben ik te spreken. Er hangen schommels bij een aantal tafeltjes en ik zat zelf in een schommelstoel. Aan de muur kunst gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.
Ik ben nieuwsgierig naar de andere tosti varianten en kom hier zeker nog eens terug.

schommels bij Happy Tosti

Happy tosti
Korte Poten 5
2511 EB Den Haag
Telefoon: 070 – 744 05 44
mail: denhaag@happytosti.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...