Duizenden1dag: De maand van Duizenden1dag: oktober

zondag 5 november 2017

De maand van Duizenden1dag: oktober

Oktober was een gezellige maand. We hadden ieder weekend leuke dingen en ook nog een week vakantie in het vooruitzicht. Niet verkeerd allemaal.

Halloween Spookhuis


We begonnen de maand met een logeerpartijtje. De zoon van vrienden kwam logeren met zijn vriendin. We hadden dit al maanden geleden gepland en hadden er erg veel zin in. Het was dan ook erg gezellig. Hoogtepunt van de logeerpartij was toch wel het bezoek aan de Bazaar in Beverwijk waar we met z'n vieren in het Halloween spookhuis gingen. Ik ben daar zelf niet zo gevoelig voor; ik moet vooral heel de tijd heel hard lachen om de reacties van anderen, maar Maarten en de logees moesten na afloop even bijkomen. Het zag er ook allemaal wel erg mooi (en angstaanjagend) uit.


Als lunch aten we een wokmaaltijd uit een doosje in de foodhall. Dit zie je altijd in series en films, maar hadden we alle 4 nog nooit zo gegeten. Het was boven verwachting lekker!


Kolonisten van Catan


De week erna speelden we met vrienden Kolonisten van Catan. Dat doen we inmiddels al jaren. De gewoonte is om op  zaterdag om een uur of 4 bij elkaar te komen, tussen het spelen door te eten en als het spel afgelopen is weer naar huis te gaan. Op deze manier kun je overdag en 's avonds nog van alles doen en kunnen we dus ook afspreken als een weekend wat drukker is. Het bevalt ons alle 4 uitstekend zo. En uiteraard kletsen we tussen het spelen door lekker bij.


Babyshower


Ik ging voor het eerst van mijn leven naar een babyshower met veel roze en lekkere hapjes. Zelf maakte ik brownies en de broodmancha van Ellouisa CookingPure Markt


Na de babyshower reed ik nog even door naar de Pure Markt in het Amsterdamse Bos. Daar was het zo druk dat ik bijna weer weg ben gegaan. Er was gewoon nergens parkeerplek. Onderweg naar huis reed er toch net nog iemand weg en heb ik de auto kunnen parkeren. Ik moest er best een eind voor lopen, maar het is me toch gelukt om dit seizoen een keer naar de Pure Markt geweest te zijn. Gelukkig had ik tijdens de babyshower genoeg gegeten, anders had ik vast te veel gekocht. Nu ging ik met een alleen een lekker vers desembrood naar huis. Deze kippen roken heerlijk, maar die heb ik lekker laten hangen.


Foodybox


De week voor onze vakantie werd de foodybox weer bezorgd. Hier zat genoeg lekkers in om wat leuke dingen mee te verzinnen om te koken of bakken.


Bijkletsen


Ik kletste een avond bij met Emmelien van Zoet en roze tijdens een etentje bij Thais restaurant Erawan. De Pad Thai was niet de lekkerste ever, maar we hadden een erg leuke avond.
Vakantie


Het laatste weekend van oktober vertrokken we naar Spanje om een week in Andalusië te vertoeven. We hadden een mooi Airbnb huis in  Rincón de la Victoria met een prachtig dakterras en hebben genoten van het heerlijke zomerweer. Verslagen volgen nog.


November belooft ook een leuke maand te worden. Het eerste weekend nog in Spanje, daarna 2 weekends logees. Druk, maar gezellig!

1 opmerking:

  1. Oh heerlijk nog even naar spanje geweest! Ik kan ook wel weer wat warmte en zon gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...