Duizenden1dag: Maak zelf een (gevulde) chocoladeletter + winactie chocoladelettervorm

zaterdag 18 november 2017

Maak zelf een (gevulde) chocoladeletter + winactie chocoladelettervorm


Nu Sinterklaas weer bijna in het land is liggen de winkels weer vol chocoladeletters. Tegenwoordig is er voor ieders smaak wel een letter te vinden. Als je niet van chocolade houdt neem je gewoon een spekletter of zelfs een kaasletter.

Maar wat nou als je je chocoladeletter helemaal naar je eigen smaak kunt maken? Ik kocht deze siliconen mal voor chocoladeletters en maakte een heerlijke letter met chocolade ganache, marsepein en gezouten karamel. Hij is alleen niet helemaal gelukt...

De smaak was echt super, maar het lukte me niet om hem goed uit de vorm te krijgen en chocolade tempereren moet ik ook nog even oefenen geloof ik.
Winactie


Laat mijn mislukking je er niet van weerhouden om mee te doen aan de winactie. Ik kocht nl maar gelijk 2 mallen zodat ik er een weg kan geven.

Wil jij kans maken op deze chocoladeletter vorm van de letter M? Vertel dan in een reactie op Instagram, Facebook, Twitter of hier op de blog bij de reacties wat voor letter jij zou maken en eventueel voor wie. Natuurlijk vind ik het erg leuk als je me gaat volgen op facebook, twitter of instagram, maar dit is niet noodzakelijk om mee te kunnen doen.

Je kunt meedoen van 18 november tot 22 november. Op donderdag 23 november maak ik de winnaar bekend. Zorg dat ik je kan bereiken via een geldig e-mailadres.

En de winnaar is: Mirne. Gefeliciteerd Mirne! 


8 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Ik denk dat ik zal proberen een kaasletter te maken! Met kaasmousse of iets dergelijks. Ben toch meer van de hartig dan de zoet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zag hem op je insta voorbij komen en wat goed dat je de M (van Marlon) hebt gekocht ��. Ik zal hem als vorm voor rocky road fudge gebruiken. Leuk om dat als letter te kunnen maken. Heeft jouw letter wel nog gesmaakt? Vast wel, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe! Leuk! Ik denk dat ik een Pure letter met verse kokos zou maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof zeg! Ik zou hem voor mijn moeder Maaike maken, ik denk puur met een baileys vulling. Of met een limoncello vulling, of een 43 vulling. Okee, waarschijnlijk dus met een likeurvulling

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maak heel graag kans op die chocoladeletter vorm van de letter M!
  Dat is vooral leuk omdat mijn dochters naam met een M begint, ze heet Mariek.
  En ze is dol op chocola.
  Ik wil graag een melkchocoladeletter voor haar maken met heel veel noten erin.
  Nu maar duimen..... ��
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmm een met marshmallow Vulling. Een met karamel zeezout. Een met boswandeling. Een met.......... Oh ja de C haha. Ik heet nl Claudia Diependaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De M van Mama om mijn mama te verrassen! Ik stuur via een PB'tje mijn email! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof! Ik heb nog nooit vormen voor chocoladeletters gezien. Ik zou voor mn vriend er eentje vullen met pindakaas. Dat ziet je helaas in winkels nooit.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...