Duizenden1dag: Broodje visstick

zaterdag 9 juni 2018

Broodje visstick

Zoals ieder jaar voor de vakantie maakte ik grote plannen over hoe ik zou zorgen dat er toch een paar recepten online zouden verschijnen terwijl ik lekker op mijn gemakje door Engeland van camping naar camping zou trekken. Ook dit jaar is dat niet gelukt. Ik heb wel recepten in voorraad, maar met de bijbehorende foto's ging het helaas steeds mis.
Dus moeten jullie het doen met dit broodje visstick. Op zich is er natuurlijk niets mis met een broodje visstick en ik vind het ondanks de tzatziki ook nog best Engels, maar een recept kun je het eigenlijk niet noemen. Jammer dan, want meer wordt het niet vandaag. Wie weet was je nog nooit op het idee gekomen om vissticks op een broodje te doen en heeft deze post toch iets bijgedragen aan de wereld.
Ik ga even lekker een paar weken inspiratie opdoen in Engeland en jullie kunnen natuurlijk altijd op de rest van mijn blog terecht als je wat lekkers wilt maken. Het receptenoverzicht is gisteren bijgewerkt. Als je je verveelt kun je ook nog mijn reisverslagen van eerdere jaren lezen, bijv. die van vorig jaar toen we naar Vietnam gingen.
Voor iedereen die nu bang is dat ik met dit bericht inbrekers in huis haal en voor de inbrekers zelf: er past iemand op het huis.

Broodje visstick


Ingrediƫnten


  • 1 afbakciabatta
  • 3 vissticks
  • 1 eetlepel tzatziki
Bak het ciabattabroodje in de oven en de vissticks in de koekenpan. Leg de vissticks op het broodje en schep er een lekkere klodder tzatziki op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...