Duizenden1dag: Atithi Indian restaurant

woensdag 9 januari 2019

Atithi Indian restaurant

Een tijdje geleden belanden we rond lunchtijd bij Atithieen wegrestaurant langs de A13. We had een geen hoge verwachtingen van het eten, maar waren al lang blij dat we iets anders konden eten dan een smakeloze hap van 1 van de bekende hamburgerketens ofzo. En hoe fijn is het als je ontdekt dat er van je vooroordeel over wegrestaurants in dit geval niets blijkt te kloppen.Vers en lekker


Atithi serveert Indiaas eten meldt op de website alles zelf vers te maken.

Als je vegetarisch of vegan eet kun je hier ook prima terecht. Je kunt er tegenwoordig ook gerechten met kip eten, maar de nadruk ligt op gerechten zonder vlees.

We bestelden de combi deal die bestond uit een wrap roti kip en een mango lassi. Maarten is kritisch als het gaat om mango lassi, maar vond deze erg lekker. Ook de wrap met kip was erg lekker. Er had van mij iets minder saus op gemogen, maar ik ben een zeurpiet als het om saus gaat. Op deze maaltijd was eigenlijk niets aan te merken. De bediening was uitermate vriendelijk en er is geprobeerd iets gezelligs te maken in het toch wat ongezellig aandoende gebouw.

(Er zit ook een filiaal in Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug, vasteland 5)
Atithi Restaurant Delft
Rijksweg A-13, nr. 202
2629 HA, Delft
(A13 Texaco Gas Station exit richting Rotterdam)
maandag - vrijdag 11:00 uur tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...