Duizenden1dag: De maand van Duizenden1dag: december

donderdag 3 januari 2019

De maand van Duizenden1dag: december

Bief en Burgers


Begin december gingen we naar de meubelboulevard in Cruquius om een lamp uit te zoeken. Daarna lunchten we bij Bief & Burgers. Ik nam een proeverij van 3 mini hamburgers en zowel de broodjes als de burgers smaakten uitstekend. We vonden de zaak niet echt gezellig, maar het eten was prima. Als je in de buurt bent dus een goede plek om iets te eten.

Happy Tosti in Delft


Met mijn moeder winkelde ik een dagje in Delft. We aten tussendoor een tosti bij Happy Tosti. Ik was er in Den Haag al eens geweest en ook hier had ik weer een lekkere tosti. De spicy chorizo die ik had is een tosti met chorizo, 3 soorten kaas en jalapeƱo pepers.Sinterklaas


We vieren al een paar jaar geen Sinterklaas meer in de familie, maar dit jaar gingen mijn zus en ik 's avonds naar mijn moeder en bleken we toch wat cadeautjes voor elkaar gekocht te hebben. We aten een heerlijke pita gyros van De Kleine Griek in Dordrecht
Auchan


Dit jaar gingen Marleen van Eten uit de Volkstuin, Christien van Oesters en Uien en Emmelien van Zoet en roze alweer voor de vijfde keer naar de Auchan in Lille. Zoals iedere keer begonnen we met een heerlijke flammkuchen en gingen we daarna een paar uur de supermarkt in. Onderweg hadden we lekker lang de tijd om bij te kletsen.Kerst


Eerste kerstdag kwam de familie bij ons eten en maakte ik een 4 gangen diner met een garnalenpasteitje, broccolisoep met zalm, pulled pork met diverse bijgerechten en bosvruchtentrifle en tiramisu toe. Tweede kerstdag gingen we 's avonds naar de verjaardag van een vriend die 50 werd. Ik heb niet de tijd genomen om foto's te maken.


Oud en Nieuw


Oud en Nieuw vierden we met de vriendengroep op dezelfde plek als vorig jaar; aan boord van een schip in de haven van Dordrecht. Het was een zeer geslaagd feestje en we zijn klaar voor een vers nieuw jaar.


Best nine instagram


Mijn best 9 op instagram was redelijk representief voor het afgelopen jaar. Wat ik wel mooi vind is dat de foto in het midden een belangrijke rol heeft gespeeld dit jaar. De foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Engeland afgelopen zomer en het viel ons (en anderen) op dat ik er op die foto zo ontspannen uitzag. Ik voelde me die vakantie ook heel ontspannen en het heeft ervoor gezorgd dat ik me ineens realiseerde dat ik echt met spoed op werkgebied het een en ander moest gaan veranderen. Een maand later had ik een andere baan (die het ook niet bleek te zijn, maar dat is weer een ander verhaal) en had ik het gevoel dat ik een erg goede beslissing had genomen. Er is nu nog van alles gaande rondom werk, maar ik heb in elk geval weer het gevoel dat ik zelf de regie heb en dat er weer mogelijkheden zijn. Dat is erg prettig. Ben benieuwd wat dit jaar me wat dat betreft gaat brengen.


Foodybox


Met kerst ontving ik deze goedgevulde foodybox. We hebben gesmuld van de Hollandse garnalen (recept van een garnalenpasteitje volgt later). De fondue was voor een kant en klare fondue zeker niet verkeerd en de drop was snel verslonden. De Heks'n roomtwists vonden we echt niet lekker en de rest moeten we nog proeven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...