Duizenden1dag: Over Duizenden1dag

Over Duizenden1dag

Martine
geboren in 1969; woont samen met Maarten in Haarlem.

Werkt
27 uur per week op de dagbesteding van een crisis-,behandelvoorziening met mensen met een lichte verstandelijke beperking en ernstig probleemgedrag. Het werk speelt zich grotendeels af in de moestuin.

Gek op
vriend Maarten, grote supermarkten in het buitenland, kookboeken, koken en bakken, kamperen, kletsen,lachen, lezen, films en series, lekker eten, zon, reizen, nieuwe plaatsen ontdekken, markten, leuke reacties op mijn blog:-) .....

Waarom Duizenden1dag?
Omdat ik in 2010 even geen werk had leek het Day zero project me een leuke invulling van mijn tijd. Dat project houdt in dat je 101 doelen opstelt die je dan vervolgens in 1001 dag gaat behalen. De vorderingen houd je bij op een blog. 
Na korte tijd bleek dat de meeste van mijn doelen met eten te maken hadden en dat een blog een prima manier was om de recepten die ik maakte te kunnen verzamelen. Het Day zero project heb ik toen weer losgelaten en mijn foodblog was geboren. Vandaar dus ook de naam Duizenden1dag.

Recepten:
De meeste recepten verzin ik zelf, soms komen ze uit een kookboek of van andere blogs. Ik geef er vrijwel altijd mijn eigen draai aan. Ik maak de recepten altijd voor 2 personen. Als er teveel is eten we het de volgende dag nog een keer, vries ik een gedeelte in of geef ik het weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...