Duizenden1dag: Reizen

Reizen

Naast koken en bakken ben ik ook gek op reizen.Vakanties zijn dan ook de hoogtepunten van het jaar. Om zoveel mogelijk te onthouden ben ik begonnen mijn reisverslagen van onze vakanties te maken. Sommige verslagen heb ik pas na een paar jaar gemaakt en die zullen dan ook wat minder gedetailleerd zijn.
Ik vind het zelf altijd heel leuk om voor ik op vakantie ga reisverslagen van anderen te lezen om vast een indruk te krijgen van het land en de plaatsen die ik zou willen zien of de dingen die ik er zou willen doen. En natuurlijk om lekkere eet adresjes of leuke campings te ontdekken. We hebben onderweg al veel plezier van dat soort tips gehad.

Reisverslagen en Tips


Tips


Reisverslagen


Ik maakte ook van iedere vakantie een compleet reisverslag. Ze staan nog niet allemaal online omdat er hier en daar nog geheimzinnige dingen tijdens het bloggen gebeurden die ik nog niet heb weten op te lossen of omdat ik nog niet helemaal klaar ben met een verslag. Ik werk eraan en heb ze er toch maar vast bijgezet.Goede stimulans om het niet te laten versloffen.

Veel plezier met lezen en ik hoor het graag als iemand iets heeft gehad aan de informatie in de verslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...