Op 9 januari 2014 organiseerde PR buro De kroon op het werk een nieuwjaarsbijeenkomst voor foodblogers. Er waren lezingen, hapjes en drankjes en vooral ook de kans om kennis te maken met collega-foodbloggers. Het was druk, gezellig en leerzaam en als kers op de taart kregen we ook nog een enorme goodiebox mee naar huis. Loodzwaar en vol met producten om uit te proberen.
Een aantal producten hebben we inmiddels getest. De toastjes met tomatentapenade vond Maarten geweldig en ik heb de worst zo ongeveer achter elkaar opgegeten.
Er zaten ook een gerookte makreel en en een zakje geschilde aardappels in de doos. Die makreel bleek fantastisch. Lekker vet en zeer smaakvol. De aardappels waren ook lekker en had ik met hetzelfde gemak zelf even geschild. Maar als je om wat voor reden dan ook geen aardappels kan schillen komt zo’n zakje waarschijnlijk goed van pas. Ik gebruikte ook de peperolie uit de box in dit recept. Het bleek een prima toevoeging, maar pas op, de olie is erg heet. Ik deed er echt maar een klein scheutje in en de tortilla was (voor ons) op het randje van te pittig.
Aardappeltortilla met makreel en geroosterde paprika
Ingrediënten
- 500 gram geschilde aardappels
- 1/2 gerookte makreel in plukjes
- 2 geroosterde paprika’s (in dit geval uit pot)
- 1 ui
- 3 eieren
- 75 ml olijfolie (+ klein scheutje peperolie)
- peper, zout, gerookt paprikapoeder
Gerry
Hoi, wat een leuk recept. Extra leuk om te zien wat een ieder met dezelfde ingrediënten doet! Ik maakte een variant op huzarensalade. Ook erg lekker!