• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Duizenden1dag

  • home
  • Categorieën
  • Reizen
  • Over mij
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter

Culiperslunch 2016

27 april 2016 By Martine Reageer

Vorige week was ik bij de Culiperslunch, een bijeenkomst voor Culinair journalisten, bloggers en andersoortige influencers. Tijdens dit evenement presenteren producenten zich op uiteenlopende manieren aan het schrijvend publiek. Er wordt volop gekookt en geproefd; uitgeverijen showen de nieuw uitgegeven kookboeken en je maakt kennis met diverse merken op culinair gebied. Daarnaast is het ook nog eens goed georganiseerd en erg gezellig.

Agroposta

Bij binnenkomst proefde ik de limonadesiroop van Agroposta. Alleen voor de verpakking zou je deze siroop al kopen en het is ook nog eens heel erg lekker. Ik proefde de salie en die vond ik lekker fris. Het fijne van deze siroop is dat er alleen natuurlijke ingrediënten inzitten en dat het niet zo zoet is.
Binnenkort komen er een nieuwe smaak (munt) op de markt en ready to go flesjes in diverse smaken.

Pro Ecuador

Pro Ecuador promoot de Ecuadoraanse gastronomie en dat lukte ze uitstekend met de gerechten die ze presenteerden.

Hart van palm met salsa verde, macadamia noten en pure zongedroogde tomaten.

 

        Garnalenrol in avocado met frisse salade, dille, selderij, komkommer, bruine boter, mayonaise en gepofte quinoa.
               Bakbanaan met groene bonen, koude soep met groene bonen, zure room, groene druiven, munt en bakbanaan chips.

Instock

Instock laat met het kookboek Instock Cooking zien hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan.

Door gebruik te maken van conserveringstechnieken als inmaken in zoetzuur, inmaken in zoet, fermenteren, drogen, invriezen, pekelen, konfijten en roken kun je voorkomen dat je eten weg moet gooien. En het is nog leuk ook! En lekker!
 
 

Sushi daily

Bij de AH bij mij in de buurt wordt sinds een tijd verse sushi gemaakt en verkocht vanuit een kiosk. Ik ben nog nooit in de verleiding geweest sushi in de supermarkt te kopen, maar door Sushi Daily werd ik aangenaam verrast. Binnenkort misschien toch de supermarktdeur uit met een portie sushi….

 

Mijnlijfolie

Deze blikjes olijfolie vielen me gelijk op omdat ik ze er zo mooi uit vond zien. Ook het verhaal erachter vind ik mooi. De olie is gemaakt van 1 olijfsoort, waardoor je kunt ontdekken welke olijfolie je lekker vindt en dan kun je dus op zoek naar olie van die specifieke olijfsoort. Handig op vakantie, want ik vind het altijd leuk om olijfolie mee te nemen, maar vind de keuze altijd lastig. Drie chefs bevelen op de verpakking de 3 verschillende soorten lijfolie aan: Edwin Vinke staat op de verpakking van de olie met hojiblanca, Dick Middelweerd op die met Arbequina en Erik van Loo op die met Picual.

 

Categorie: evenement Tags: culiperslunch, producten

Vorig bericht: « Tosti met tonijn
Volgend bericht: Shakshuka »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Instagram

Wat een gezellig weekendje bij mijn zus @judith_4. Wat een gezellig weekendje bij mijn zus @judith_4.1 en @pippikramer in Bergen op Zoom. We gingen naar de kapper en het zwembad, lagen lui op de bank voor de beamer, kletsen bij, gingen naar de kringloop en aten dit heerlijke vis twaalfuurtje bij De Stadsburger.
Prachtige lokatie en sprookjesachtig verlicht. De Prachtige lokatie en sprookjesachtig verlicht. De lumineuze nachten van kasteel de Haar namen ons mee naar een kerstfeest van vroeger tijden. Wij vonden het leuk. #kasteel #kasteeldehaar #weekend  #uitje #kerst #lumineuzenachten #Nederland #wegineigenland #kastelen
Minicruise Newcastle. Op de heenweg behoorlijke de Minicruise Newcastle. Op de heenweg behoorlijke deining; terug lekker rustig. Tussendoor 21000 stappen  kerstmarkt(je), winkels en Grainger market. En een overheerlijke cumberland sausage roll. Nu weer bijna thuis... #newcastle #minicruise #overbelastevoet #uitjemetmezelf #winkelen #uk #engeland #kerstmarkt
Instagram bericht 17998377955566467 Instagram bericht 17998377955566467
In de buurt van Nottingham gingen we naar dit ontz In de buurt van Nottingham gingen we naar dit ontzettend leuke museum. Het was eigenlijk bijvangst omdat we al iets leuks gedaan hadden en we het ondanks de wat lage verwachtingen even meepakten. We zijn er uiteindelijk ruim 1,5 uur binnen geweest en vonden het superleuk. Op de blog kun je er meer over lezen. Daar ontdek je dan gelijk waar die glazen blauwe bal voor bedoeld was.

#frameworkknittersmuseum #frameworkknitters #breimachinesenmeer #engels #cottages #vakantie #travel #uk #nottinghamshire #ruddington #breimuseum #beautiful #museum #topuitje
Dagje Alkmaar met de logeetjes. Kaasmarkt was voor Dagje Alkmaar met de logeetjes. Kaasmarkt was vooral druk en toeristisch, maar Alkmaar zelf is altijd wel even leuk. Lekker geluncht bij Klunder met een foccacia kip. Nou ja, een halve, want ik ruilde de helft met mijn zus voor een boterham met kroket 😃. 
#alkmaar #toeristineigenland #kaasmarkt #kaas #foccacia
@mwemelsfelder is een weekje motorrijden en nu log @mwemelsfelder is een weekje motorrijden en nu logeren @judith_4.1 en mijn moeder een paar nachten bij mij in Haarlem. Dus speel ik toerist in eigen stad en deden we een rondvaart en winkelen we ons daarna een slag in de rondte. Tussendoor lunchten we met een heerlijk visplateau bij @mlinhaarlem 

#Haarlem #toeristineigenstad #langweekend #Nederland #moeiehoeven #lunch #vis #food
In Wales bezochten we de Judge's Lodging, het huis In Wales bezochten we de Judge's Lodging, het huis waar de reizende rechters verbleven. We zagen er o.a  een victoriaanse thermoskan en Maarten zat er in het badje van de rechter. Meer info staat nu online. Link in bio. #thejudge'slodging #Wales #travel #museum #travel #reizen #uk #grootbrittannië #rechters
Wat is een eigen moestuintje toch fijn. Snijbiet, Wat is een eigen moestuintje toch fijn. Snijbiet, komkommer en paarse spekbonen die je zelf hebt zien groeien zijn toch wel het aller aller lekkerst. #moestuin #oogst #moestuinieren #buiten #groente #healthy #gezondeten
Volg op Instagram
KokenKoken

Archieven

Categorieën

  • barbecue
  • bijgerecht
  • borrelhapje
  • brood
  • dessert
  • dranken
  • evenement
  • hartige taart
  • hoofdgerecht
  • kookboeken
  • lunch
  • maandoverzicht
  • noedels
  • ontbijt
  • overig
  • Pasta en pizza
  • reizen
  • rijst
  • salade
  • saus
  • slowcooker
  • soep
  • taart, koek en zoet
  • tosti
  • uit eten
  • voorgerechten
  • workshop
Volg mijn blog met Bloglovin

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in