• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Duizenden1dag

  • home
  • Categorieën
  • Reizen
  • Over mij
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter

Culiperslunch 2016

27 april 2016 By Martine Reageer

Vorige week was ik bij de Culiperslunch, een bijeenkomst voor Culinair journalisten, bloggers en andersoortige influencers. Tijdens dit evenement presenteren producenten zich op uiteenlopende manieren aan het schrijvend publiek. Er wordt volop gekookt en geproefd; uitgeverijen showen de nieuw uitgegeven kookboeken en je maakt kennis met diverse merken op culinair gebied. Daarnaast is het ook nog eens goed georganiseerd en erg gezellig.

Agroposta

Bij binnenkomst proefde ik de limonadesiroop van Agroposta. Alleen voor de verpakking zou je deze siroop al kopen en het is ook nog eens heel erg lekker. Ik proefde de salie en die vond ik lekker fris. Het fijne van deze siroop is dat er alleen natuurlijke ingrediënten inzitten en dat het niet zo zoet is.
Binnenkort komen er een nieuwe smaak (munt) op de markt en ready to go flesjes in diverse smaken.

Pro Ecuador

Pro Ecuador promoot de Ecuadoraanse gastronomie en dat lukte ze uitstekend met de gerechten die ze presenteerden.

Hart van palm met salsa verde, macadamia noten en pure zongedroogde tomaten.

 

        Garnalenrol in avocado met frisse salade, dille, selderij, komkommer, bruine boter, mayonaise en gepofte quinoa.
               Bakbanaan met groene bonen, koude soep met groene bonen, zure room, groene druiven, munt en bakbanaan chips.

Instock

Instock laat met het kookboek Instock Cooking zien hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan.

Door gebruik te maken van conserveringstechnieken als inmaken in zoetzuur, inmaken in zoet, fermenteren, drogen, invriezen, pekelen, konfijten en roken kun je voorkomen dat je eten weg moet gooien. En het is nog leuk ook! En lekker!
 
 

Sushi daily

Bij de AH bij mij in de buurt wordt sinds een tijd verse sushi gemaakt en verkocht vanuit een kiosk. Ik ben nog nooit in de verleiding geweest sushi in de supermarkt te kopen, maar door Sushi Daily werd ik aangenaam verrast. Binnenkort misschien toch de supermarktdeur uit met een portie sushi….

 

Mijnlijfolie

Deze blikjes olijfolie vielen me gelijk op omdat ik ze er zo mooi uit vond zien. Ook het verhaal erachter vind ik mooi. De olie is gemaakt van 1 olijfsoort, waardoor je kunt ontdekken welke olijfolie je lekker vindt en dan kun je dus op zoek naar olie van die specifieke olijfsoort. Handig op vakantie, want ik vind het altijd leuk om olijfolie mee te nemen, maar vind de keuze altijd lastig. Drie chefs bevelen op de verpakking de 3 verschillende soorten lijfolie aan: Edwin Vinke staat op de verpakking van de olie met hojiblanca, Dick Middelweerd op die met Arbequina en Erik van Loo op die met Picual.

 

Categorie: evenement Tags: culiperslunch, producten

Vorig bericht: « Tosti met tonijn
Volgend bericht: Shakshuka »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Instagram

Onderweg naar Cirque du soleil aten we erg lekker Onderweg naar Cirque du soleil aten we erg lekker bij Hart van Sluis in Sluis.
#Sluis #hartvansluis #dinner #food #gambakroketjes #schol #kabeljauw #pannacotta #blondie
Van woensdag t/m zondag logeren @judith_4.1 en ik Van woensdag t/m zondag logeren @judith_4.1 en ik bij mijn moeder. Ze is net een paar dagen uit het ziekenhuis waar ze met de behandeling voor CLL (chronische lymfatische leukemie) begonnen is. Best ingrijpend allemaal dus lunchten we vandaag voor de gezelligheid buiten de deur bij Khotinsky in Dordrecht.
#khotinsky #lunch #dordrecht #kroketten
Eindelijk weer eens lekker ondergedompeld in theat Eindelijk weer eens lekker ondergedompeld in theatersferen. Romeo en Julia in het Steengroevetheater in Winterswijk. Het was weer heel bijzonder! #theater #romeoenjulia #kamperen #theatervoorstelling #steengroeve #winterswijk #buiten #ikhouervan #theaterboost
Logeren bij je zus en dan verwend worden met een h Logeren bij je zus en dan verwend worden met een heerlijk bord pad thai 🥰
#padthai #logeren #thaifood #voorhaarzonderkoriandervoormijmet
In Maun (Botswana) aten we bij Marc's Eatery. Er In Maun (Botswana) aten we bij Marc's  Eatery. Er hangt daar een erg ontspannen, gezellige sfeer en het eten was heerlijk. We begonnen net slakken en pissaladiere. Daarna aten we kuduhamburger en steak. We sloten af met serehijs.

#botswana #travel #food #Meat #slakken #dinner #kudu #burger #Reizen #eten #icecream #ijs #africa #Afrika
De meerkatten bij de Ntwetwe pan (een grote zoutpa De meerkatten bij de Ntwetwe pan (een grote zoutpan in Botswana) klimmen graag hoog om het gevaar aan te kunnen bespeuren en zijn niet schuw. 
#meerkat #meerkatten #wildlife #botswana #africa #afrika #travel #reizen #travelling #holiday #animals #dieren #dierophoofd
Planet Boabab bij Gweta in Botswana. Ons onderkome Planet Boabab bij Gweta in Botswana. Ons onderkomen voor de komende 2 nachten. Het zwembad is steenkoud, maar erg fijn. Morgenochtend vertrekken we om 6 uur naar de zoutpan Ntwetwe om de pan te zien, meerkatten te spotten en quad te rijden.
#botswana #planetboabab #africa #Afrika #gweta #swimmingpool #travel #reizen #roadtrip
De laatste 2 dagen zaten we in Kasane naast de riv De laatste 2 dagen zaten we in Kasane naast de rivier de Chobe. We zagen er ontelbare olifanten, 2 leeuwen, een giraffe, mangoesten, nijlpaarden, kudus, buffels en meer. We deden er 2 riviercruise en een gamedrive. 
Het meest bijzonder was de kudde overzwemmende olifanten tijdens een rivercruise. We zagen ze vlak voor ons neus het water in- en later weer uitgaan. Nu gaan we door naar Gweta; een rit van ongeveer 4,5 uur.

#elephant #olifant #leeuw #lion #rivercruise #gamedrive #safari #chibe #choberiver #africa #Afrika #botswana #travel #holiday
Gisterenavond hadden we een fantastische sunsetcru Gisterenavond hadden we een fantastische sunsetcruise op de kavangorivier. We zagen 2 krokodillen en een heleboel nijlpaarden.
De laatste foto is van onze nieuwe lokatie: camp Kwando. Een prachtige lodge op palen met een heerlijk terras aan de rivier.
#hippos #nijlpaarden #lodge #krokodil #crocodile #namibie #namibia #Africa
#Afrika #travel #travelling #reizen #vakantie #holiday #campkwando #sunsetcruise
Volg op Instagram
KokenKoken

Archieven

Categorieën

  • barbecue
  • bijgerecht
  • borrelhapje
  • brood
  • De baan van
  • dessert
  • dranken
  • evenement
  • hartige taart
  • hoofdgerecht
  • kookboeken
  • lunch
  • maandoverzicht
  • noedels
  • ontbijt
  • overig
  • Pasta en pizza
  • reizen
  • rijst
  • salade
  • saus
  • slowcooker
  • soep
  • taart, koek en zoet
  • tosti
  • uit eten
  • voorgerechten
  • workshop
Volg mijn blog met Bloglovin

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in