Rodeo in Rotterdam
We begonnen februari op een ijskoude dag met een middagje bioscoop met mijn schoonouders. Daarna aten we bij Rodeo in Rotterdam fantastisch rundvlees. We namen alle 4 een mixed grill met entrecote, flank steak (bavette) en ossenhaas. Wat een mals vlees! De patat was ook prima; de groenten waren lauw en wat slap. We moesten ook erg lang wachten, maar dat was in dit geval niet zo erg.Het woog allemaal op tegen de kwaliteit van het vlees.
Logeerpartij
De week erna kregen we vrienden te logeren. We zaten heerlijk in het zonnetje bij een strandtent in IJmuiden en aten daarna thuis rendang met rijst en roergebakken groenten. Als dessert maakte ik crème brûlée met sereh en gember. Dit recept komt binnenkort online. Bij de koffie waren er slagroomtruffels met rum.
Van mijn vriendin kreeg ik deze schattige geboortehagelslag. Snel maar eens wat kraamhapjes bedenken.
Workshop Bij Robèrt
Na de workshop liepen we met onze gebakken produkten naar Kafé van Leer waar een heerlijke lunch klaarstond. Wat een fantastisch (desem)brood!!
Anne-Marie
Die creme brulee met sereh en gember maakt me heel nieuwsgierig