Het plan om verse pasta te maken voor dit recept mislukte omdat ik geen pastabloem in huis bleek te hebben. Dit gerecht is perfect voor een druilerige dag waarop je het huis niet uit wil, dus ik nam ipv verse maar de gedroogde spaghetti die ik nog op voorraad had.
Pasta met pistou
Ingrediënten
- 175 gram spaghetti
- 100 gram spekblokjes
- 4 eetlepels pistou (Franse pesto)
- scheut slagroom
- 250 gram gemengde paddenstoelen
- versgemalen peper
Bak de spekjes in de koekenpan en voeg daarna de paddenstoelen toe. Kook intussen de spaghetti gaar. Als de paddenstoelen gaar zijn roer je er de slagroom en de pistou door. Als laatste doe je de afgegoten spaghetti erbij, meng je goed en bestrooi je het gerecht rijkelijk met verse peper.
Ohhh I love this blog!
Dat gaat mij zeker helpen op weg naar het Volwassen Koken!
Groetjes!
Dankjewel. Wat lief!