In de goodiebox na de Culiperslunch zaten tomaten en hoewel daar eigenlijk ik geen fan van ben vond ik deze enorm lekker. Dit zijn de tomaten die je in het buitenland nog wel tegenkomt; tomaten waar smaak aan zit. Ik maakte er al 2 keer deze lunch mee. Weinig werk en een bord vol gezondheid. Je kunt er nog geroosterd brood of vers stokbrood bij serveren, maar nodig is het niet.
Roerei met tomaat, avocado en spinazie
Ingrediënten voor 2 personen
- 5 eieren
- 1/2 avocado
- 2 tomaten
- flinke hand verse spinazie
- klein scheutje (slag)room of een eetlepel Philadelphia
- peper en zout
- boter of olie om te bakken
Kluts de eieren met de room(kaas) en wat peper en zout. Doe olie of boter in een koekenpan en doe de spinazie in de pan. Doe de eieren erbij en laat het ei op laag vuur al roerend stollen. Pas op dat het niet te hard gaat. Dan wordt het ei te droog en je wilt een romig ei op je bord. Als het roerei klaar is garneer je het op je bord met de in stukjes gesneden tomaten en avocado.
Geef een reactie