Sinds ik in 2012 voor het eerst naar de Rollende Keukens ging verheug ik me er ieder jaar op. Ik ben gek op streetfood, foodtrucks en de sfeer van markten, dus een enorme hoeveelheid foodtrucks bij elkaar is voor mij een groot feest. Er hangt ieder jaar een gezellige sfeer met lekkere muziekjes, heerlijke hapjes en relaxte mensen. Omdat we niet zo van enorme mensenmassa’s houden zorgden we dat we er zondag al vroeg in de middag waren. En dat was maar goed ook. Toen we om half 4 naar huis gingen was het ontzettend druk en stonden er lange rijen voor de foodtrucks.
We aten pad thai, een broodje speknek van de mannen van Gastrovan, een fantastisch broodje pulled porc van Smokey Goodnes BBQ waar wel wat meer porc op had gemogen, een tegenvallende kroket met eend en truffel, een klein Koreaans hapje met groente en buikspek en het hoogtepunt van de dag was de Dutch Weed burger. Terwijl we naar de auto liepen aten we nog een ijsje van Eigen(w)ijs waarbij ons vooral het cookie ijs nog lang zal bijblijven. Topsmaak! We verdeelden alle aankopen in tweeën zodat we meer konden proeven, maar ondanks dat hoefden we ’s avonds niet echt meer te eten.
Geef een reactie