Deze tosti met gegrilde paprika en Jalapeño voldeed geheel aan mijn tostibehoefte op die ene saaie herfstige zondag rond lunchtijd. Knapperig brood met druipend gesmolten kaas, een beetje groente, kruidige roomkaas en en een vleugje pit. Meer hoeft het soms niet te zijn om je dag op te fleuren.
Ben je ook zo gek op tosti’s? Dan vind je hier nog veel meer tostirecepten.

Tosti met gegrilde paprika en Jalapeño
Ingrediënten voor 2 stuks
- 4 boterhammen
- 30 gram kruidenkaas
- 2 gegrilde paprika’s (vers gemaakt of uit pot)
- extra belegen kaas
- 1 jalapeño (licht pittige chilipeper)
Besmeer 2 boterhammen met kruidenkaas. Dep de paprika’s droog; snijd ze in stukken en beleg de besmeerde boterhammen ermee. Dek af met kaas. Snijd de jalapeño fijn en bestrooi de kaas ermee.
Smelt de boter in een koekenpan en bak de tosti’s op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is. Je kunt ze natuurlijk ook in een tosti ijzer klaarmaken.
Geef een reactie