Een tijdje geleden maakte ik deze kipnuggets voor door een maaltijdsalde. Er bleven er een paar over en die stopte ik in deze tosti. Heb je geen spinazie kun je rucola gebruiken. Heb je een ander soort kaas, geen probleem. Stukjes paprika of een gesnipperd sjalotje zouden er ook lekker op zijn. Het hangt een beetje af van de smaak van je kipnuggets of je extra peper en zout moet toevoegen.
Tosti met kipnuggets
Ingrediënten voor 1 tosti
- 2 zuurdesemboterhammen
- paar kipnuggets
- paar blaadjes spinazie
- 0,5 gesnipperd bosuitje
- paar plakjes extra belegen kaas
- beetje boter
- ketchup of truffelmayonaise voor erbij
Besmeer 1 kant van de boterhammen met een beetje boter. Beleg de onbesmeerde kant van 1 van de boterhammen met de blaadjes sla, de kipnuggets en de kaas. Strooi de bosuitjes erover. Dak af met de tweede boterham. Besmeerde kant naar buiten. Bak de tosti in een koekenpan of in een tosti-ijzer.
Serveer met ketchup of truffelmayonaise.
Geef een reactie