• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Duizenden1dag

  • home
  • Categorieën
  • Reizen
  • Over mij
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter

Vakantie in Andalusië deel 3: Malaga (Mercado Atarazanas, Aperitivos Zali en Paco José)

16 november 2017 By Martine Reageer

Mercado Atarazanas


Nadat we hier met churros ontbeten hadden liepen we naar de Mercado Atarazanas, een heerlijke markt met volop verse produkten als vlees, fruit, groenten, kaas en noten. Op maandag is de visafdeling grotendeels gesloten, dus dat is iets om rekening mee te houden als je voor de vis gaat.
Er hangt een gezellige sfeer en de produkten zijn knettervers. Wij waren vooral erg onder de indruk van de amandelen die er verkocht worden. Die heb ik nog nooit zo vers gegeten. het waren echt de lekkerste ever, veel crispier, bijna luchtiger dan we hier gewend zijn. Vergeet ook vooral de tapastentjes aan de randen van de markt niet. Je schijnt er heerlijk te kunnen eten.
De markt is van maandag t/m zaterdag geopend van 8.00 tot 14.00 uur.




Mercado Atarazanas
Calle Atarazanas 
29005 Málaga

Aperitivos Zali


Als je die fantastische amandelen van de markt voor een nog iets lagere prijs wilt kopen moet je even doorlopen naar Aperitivos Zali. Deze winkel vol noten en snoep zit in een straat om de hoek van de markt. Ze hebben er heerlijke noten kan ik je uit ervaring vertellen en de prijzen liggen dus net iets lager dan op de markt.

 

Aperitivos Zali
Calle Moreno Carbonero 10 (bij de markt) en Calle San Juan 30

Malaga

Tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn ze gesloten

 

Paco José

Naast Aperitivos Zali zit Paco José, bekend van de chips die verleidelijk in een berg achter de etalageruit liggen. De winkel ligt stampvol lekkere snoepjes, koekjes, noten en chips en het is een wonder dat we er niets gekocht hebben. Misschien kwam het door de voorraad noten die we net bij de buurman gekocht hadden?


Paco José

Calle Parauta, 6 – bajo
Polígono industrial La Estrella
29006 MÁLAGA (Málaga)

Categorie: reizen Tags: Andalusie, Malaga, markt, Spanje

Vorig bericht: « Vakantie in Andalusië deel 2: churros in Rincón de la Victoria en Malaga
Volgend bericht: Appelkruimel plaattaart met amandelen en speculaaskruiden »

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Instagram

Wat een gezellig weekendje bij mijn zus @judith_4. Wat een gezellig weekendje bij mijn zus @judith_4.1 en @pippikramer in Bergen op Zoom. We gingen naar de kapper en het zwembad, lagen lui op de bank voor de beamer, kletsen bij, gingen naar de kringloop en aten dit heerlijke vis twaalfuurtje bij De Stadsburger.
Prachtige lokatie en sprookjesachtig verlicht. De Prachtige lokatie en sprookjesachtig verlicht. De lumineuze nachten van kasteel de Haar namen ons mee naar een kerstfeest van vroeger tijden. Wij vonden het leuk. #kasteel #kasteeldehaar #weekend  #uitje #kerst #lumineuzenachten #Nederland #wegineigenland #kastelen
Minicruise Newcastle. Op de heenweg behoorlijke de Minicruise Newcastle. Op de heenweg behoorlijke deining; terug lekker rustig. Tussendoor 21000 stappen  kerstmarkt(je), winkels en Grainger market. En een overheerlijke cumberland sausage roll. Nu weer bijna thuis... #newcastle #minicruise #overbelastevoet #uitjemetmezelf #winkelen #uk #engeland #kerstmarkt
Instagram bericht 17998377955566467 Instagram bericht 17998377955566467
In de buurt van Nottingham gingen we naar dit ontz In de buurt van Nottingham gingen we naar dit ontzettend leuke museum. Het was eigenlijk bijvangst omdat we al iets leuks gedaan hadden en we het ondanks de wat lage verwachtingen even meepakten. We zijn er uiteindelijk ruim 1,5 uur binnen geweest en vonden het superleuk. Op de blog kun je er meer over lezen. Daar ontdek je dan gelijk waar die glazen blauwe bal voor bedoeld was.

#frameworkknittersmuseum #frameworkknitters #breimachinesenmeer #engels #cottages #vakantie #travel #uk #nottinghamshire #ruddington #breimuseum #beautiful #museum #topuitje
Dagje Alkmaar met de logeetjes. Kaasmarkt was voor Dagje Alkmaar met de logeetjes. Kaasmarkt was vooral druk en toeristisch, maar Alkmaar zelf is altijd wel even leuk. Lekker geluncht bij Klunder met een foccacia kip. Nou ja, een halve, want ik ruilde de helft met mijn zus voor een boterham met kroket 😃. 
#alkmaar #toeristineigenland #kaasmarkt #kaas #foccacia
@mwemelsfelder is een weekje motorrijden en nu log @mwemelsfelder is een weekje motorrijden en nu logeren @judith_4.1 en mijn moeder een paar nachten bij mij in Haarlem. Dus speel ik toerist in eigen stad en deden we een rondvaart en winkelen we ons daarna een slag in de rondte. Tussendoor lunchten we met een heerlijk visplateau bij @mlinhaarlem 

#Haarlem #toeristineigenstad #langweekend #Nederland #moeiehoeven #lunch #vis #food
In Wales bezochten we de Judge's Lodging, het huis In Wales bezochten we de Judge's Lodging, het huis waar de reizende rechters verbleven. We zagen er o.a  een victoriaanse thermoskan en Maarten zat er in het badje van de rechter. Meer info staat nu online. Link in bio. #thejudge'slodging #Wales #travel #museum #travel #reizen #uk #grootbrittannië #rechters
Wat is een eigen moestuintje toch fijn. Snijbiet, Wat is een eigen moestuintje toch fijn. Snijbiet, komkommer en paarse spekbonen die je zelf hebt zien groeien zijn toch wel het aller aller lekkerst. #moestuin #oogst #moestuinieren #buiten #groente #healthy #gezondeten
Volg op Instagram
KokenKoken

Archieven

Categorieën

  • barbecue
  • bijgerecht
  • borrelhapje
  • brood
  • dessert
  • dranken
  • evenement
  • hartige taart
  • hoofdgerecht
  • kookboeken
  • lunch
  • maandoverzicht
  • noedels
  • ontbijt
  • overig
  • Pasta en pizza
  • reizen
  • rijst
  • salade
  • saus
  • slowcooker
  • soep
  • taart, koek en zoet
  • tosti
  • uit eten
  • voorgerechten
  • workshop
Volg mijn blog met Bloglovin

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in